Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-legenda sir Jackie Stewart moitti Verstappenia kohukolarin jälkeen: “Maxilla on paljon opittavaa”

sir Jackie Stewart kuljettajalegenda Formula 1
AOP

Formula 1:n Italian GP:n Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välinen kohukolari on puhuttanut paljon. Nyt lajilegenda sir Jackie Stewart antaa tiukkaa sapiskaa Verstappenille tilanteesta.

Sir Jackie Stewart uskoo, että Max Verstappenilla on kasvamista Lewis Hamiltonin kanssa tapahtuneen vakavan kolarin jälkeen. Formula 1 -legenda oli pettynyt nähdessään Verstappenin kävelemässä pysähtymättä tarkistamaan, onko Hamilton kunnossa, kun hänen autonsa melkein törmäsi britin päähän sunnuntaina Italian GP:ssä.

– Verstappenin kypsyminen kestää odotettua kauemmin. Hän ei edes mene tapaamaan Hamiltonia vakavan onnettomuuden jälkeen, kun on juuri ajanut miehen päälle, en todellakaan ymmärrä. Varsinkin kun hän on edelleen autossaan ja pysyi siellä pitkään ennen kuin hän nousi ulos.

– Maxilla on paljon opittavaa. Mutta ketä hän kuuntelee?, skotlantilainen taivastelee.

Stewart arvostaa Verstappenia kuskina, mutta ei hänen toimintatapojaan.

– Hän on erittäin, erittäin hyvä. Hän on luultavasti ruudukon nopein kuljettaja nyt, mutta ollaksesi oikea mestari et voi sotkeutua törmäyksiin koko ajan.

– Jos olisin heidän talliensa päälliköt, sanoisin heille: “Kristuksen tähden, älä tee sitä uudelleen. Se, että johdat maailmanmestaruuskilpaa, ei tarkoita, että olet luodinkestävä.”

Stewart, joka on tehnyt valtavasti töitä moottoriurheilun turvallisuuden parantamiseksi, uskoo, että molemmat miehet ottivat tarpeettomia riskejä vaarallisessa paikassa.

– Tuomaristolla on enemmän tietoa, mutta jos he olivat niin varmoja, että Verstappen oli täysin syyllinen, miksi hän saa vain kolmen lähtöpaikan rangaistuksen?

– Jos ei olisi ollut halo-turvakaarta, Lewis olisi voinut kuolla, ja oletettu syyllinen saa vain läpsäisyn ranteeseen!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1