Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-talli Aston Martin tekee satojen miljoonien puntien investoinnin Silverstonen-toimitiloihinsa

Lawrence Stroll pääomistaja Aston Martin F1
AOP

F1-maailman huipulle pyrkivä englantilainen Aston Martin -talli tekee merkittävän investoinnin tulevaisuuteensa, kun se uudistaa tukikohtaansa Englannin Silverstonessa.

Miljardööri Lawrence Strollin omistama talli aikoo ottaa suuria edistysaskelia ja rakentaminen on nyt alkanut ja se sisältää huippumodernin uuden tehtaan ja kampuksen, joka sisältää uuden tuulitunnelin ja simulaattorin.

Strollin mukaan voidakseen tulla merkittäväksi F1-toimijaksi, tallin Silverstone-laitos, joka on muuttunut vähän edeltäjätalli Jordanin ajoista, tarvitsi suuren muutoksen. Niin hän osti maata nykyisen tukikohdan ympäriltä ja suunnitteli kolmen rakennuksen kampuksen, jonka hän arvioi maksavan 150 miljoonan ja 200 miljoonan punnan välillä.

Uusi 400 000 neliömetrin lattiapinta-ala tarjoaa tilaa tallin suunnittelu-, valmistus- ja markkinointiosastoille sekä tallin ensimmäisen oman tuulitunnelin, he käyttävät tällä hetkellä Mercedeksen tuulitunnelia, ja huippumodernin simulaattorin.

Perinteisesti talli on ulkoistanut töitä ja osia, koska sillä ei ollut omia mahdollisuuksia niiden toteuttamiseen. Valmistutmisen jälkeen tallilla on tuulitunneli, mallituki ja tuotantolaitokset saman katon alla, minkä toivotaan tuovan heille merkittäviä kehitysasteen etuja.

Aston Martin arvion mukaan päärakennuksen arvioitu valmistumispäivä on vuoden 2022 lopulla tai vuoden 2023 alussa, ja tuulitunnelin käyttöönoton on määrä alkaa kesän 2023 jälkeen.

Stroll painottaa investoinnin merkitystä.

– Se on merkittävä investointi. Se osoittaa uskoni talliin, vahvistaa tavoitteeni ja vahvistaa uskoni F1:een.

Stroll on asettanut tavoitteekseen voittaa mestaruuden 3-5 vuoden sisällä ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi hän kertoo, että laitoksen uudistaminen oli tarpeen.

– Nykyisen tehtaan kanssa se olisi ollut vaikeaa. Olemme lisäämässä väliaikaisia ​​toimistoja jatkuvasti kasvavaan työvoiman tarpeeseen. Viestintä ei ole parasta, koska kaikki sijaitsevat tehtaan eri osissa.

– Viestinnän ja tutkimuksen, kehityksen ja suunnittelun parantaminen oli välttämätöntä. Emme voineet jatkaa kasvua siihen päämäärään, johon haluan kasvaa nykyisten tilojen kanssa. Ei mahdollista. Piste, Stroll totesi.

F1:n johtavien tallien on kavennettava rahallisia panostuksiaan, jotta ne voivat noudattaa uusia taloudellisia määräyksiä, Aston Martinilla on varaa laajentua ja Stroll uskoo, että he saavat tästä edun.

– Huonona puolena olemme muutaman vuoden jäljessä koronan takia tämän rakennuksen rakentamisesta. Tarkoitus oli saada tämä rakennus käyttöön tänään. Mutta uskon todella, että olemme paremmassa tilassa kuin erittäin suuret tallit, joiden on pienennettävä kokoaan, mikä heikentää motivaatiota – et tiedä kuka on seuraava, joka menettää työpaikkansa ja niin edespäin.

– Aiomme lisätä satoja ihmisiä henkilöstömme joukkoon. Joten kyllä, mielestäni olemme suloisessa paikassa, Stroll hehkuttaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1