Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susiladiesin laituri Veera Pirttinen lähtee Slovakiaan

Veera Pirttinen laituri Piešťanské Čajky
AOP

Susiladiesin luottopelaajiin kuuluva Veera Pirttinen on tehnyt sopimuksen Slovakian pääsarjassa pelaavan Piešťanské Čajkyn kanssa.

24-vuotias Veera Pirttinen pelasi viime kaudella loistokauden Catz Lappeenrannassa, jolle hän tilastoi 16, pisteen lisäksi 4,8 levypalloa, 4,3 syöttöä ja 1,5 riistoa ottelua kohden. Paikka Piešťanské Čajkyssa avautui, kun joukkueen yhdysvaltalaisvahvistus Ke’Shunan James loukkaantui pitkäaikaisesti.

Pirttinen ei ole ensimmäistä kertaa ulkomailla, vaan aiemmin hän pelasi Saksan Bundesliigassa Chemnitzissä ja Islannissa Snæfellissä Úrvalsdeild kvenna -liigaa.

Piešťanské Čajkyn päävalmentaja Peter Jankovič odottaa Pirttistä innolla.

– Jamesin pitkäaikaisen vamman vuoksi meidän piti saada pelaajisto valmiiksi mahdollisimman pian. Nykyiset mahdollisuudet ja lyhyt aika huomioon ottaen oli mahdollisuus palkata Pirttinen, joka pelasi suurimman osan urastaan ​​kotona Suomessa, mutta mielenkiintoisilla tilastoilla. Hän on vielä suhteellisen nuori pelaaja, joka osaa liikkua, ja uskon, että hän tuo joukkueellemme sen, mitä odotamme häneltä.

Myös Pirttinen oli innoissaan seuran tiedotteessa.

– Olen kuullut paljon hyvää tästä seurasta ja siinä työskentelevistä ihmisistä. Otin tilaisuuden pelata täällä suurena haasteena, koska se on kunnianhimoinen joukkue ja uskon, että parannan siellä ja autan myös joukkuetta saavuttamaan hyviä tuloksia.

– Ensivaikutelmat uudesta työpaikasta ovat erittäin positiivisia, ja odotan innolla tapaavani kaikki. Meillä on paljon kovaa työtä edessämme, mutta uskon, että tulemme menestymään kaudella, Pirttinen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo