Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Iso-Britannian olympiapikaviestijoukkuetta uhkaa diskaus – CJ Ujah kärysi dopingista

CJ Ujah pikajuoksija Iso-Britannia
AOP

Isobritannialaisen pikajuoksijan CJ Ujahin B-näyte on antanut positiivisen tuloksen, mikä vahvistaa hänen alkuperäisen testinsä tuloksen Tokion olympialaisista.

27-vuotias CJ Ujah kuului Iso-Britannian miesten 4 x 100 metrin viestijoukkueeseen, joka voitti hopeaa Tokion vuoden 2021 kesäolympialaisissa. Nyt he menettävät melkein varmasti nämä mitalit.

Ujah asetettiin väliaikaiseen kilpailukieltoon, kun kisoissa otettu testi osoittautui positiiviseksi kiellettyjen aineiden Ostarine ja S-23 osalta. Urheilijoilla on oikeus pyytää, että A-näytteen kanssa samanaikaisesti otettu varanäyte testataan alkuperäisen tuloksen vahvistamiseksi.

Ostarine on listattu anaboliseksi aineeksi Maailman antidoping-toimiston Wadan kiellettyjen aineiden luettelossa. Iso-Britannian antidoping-sivuston Ukad:n mukaan sillä on samanlaisia ​​vaikutuksia kuin testosteronilla.

S23 on selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori, jolla Yhdysvaltojen antidoping-toimiston Usadan mukaan on samanlaisia ​​anabolisia ominaisuuksia kuin anabolisilla steroideilla.

Kansainvälisen testausviraston ITA:n mukaan tapaus on nyt siirretty urheilun antidoping-osaston välimiestuomioistuimeen, joka päättää, onko Iso-Britannian viestijoukkue Ujah, Zharnel Hughes, Richard Kilty ja Nethaneel Mitchell-Blake hylättävä.

Olympialaisten ja Maailman yleisurheiluliiton WA:n säännöissä todetaan, että jos dopingin rikkomiseen syyllistynyt urheilija kilpaili viestijoukkueen jäsenenä, viestijoukkue hylätään automaattisesti kyseisestä tapahtumasta. Tähän kuuluu kaikkien mestaruuksien menettäminen sekä palkintojen, mitalien, pisteiden sekä palkinto- ja esiintymisrahojen menettäminen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020