Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Länsiväylä: Suvela Warriorsin kohuvalmentaja Chauncey McBride puolustelee Tallink-turnauksen tekojaan

koripallo
AOP

Suvela Warriors -juniorijoukkueen koripallovalmentaja Chauncey McBride unohti 28. elokuuta pelatussa kansainvälisessä Tallink-turnauksessa urheilun tärkeimmän arvon: kunnioita lajia, vastustajia ja tuomareita.

Tunteikkaassa ottelussa Warriorsin pelaaja tuskastui ottelun tuomariin. Kehkeytyi kiivas keskustelu, joka päätteeksi Warriors-pelaaja tönäisi erotuomaria. Samassa tilanteessa erotuomari Koripalloliiton osapuolilta saaman selvityksen mukaan läpsäisi pelaajaa kasvoihin. Lopulta tilanne eskaloitui yleiseksi sirkukseksi, jossa pelaajat ja valmentaja Chauncey McBride ryntäsivät kentälle jahtaamaan tuomaria.

– Juoksin kentälle, koska halusin puhua tuomarille, McBride myöntää Länsiväylän haastattelussa nyt, kun tapahtumista on parisen viikkoa.

– Kun näin tilanteen, niin en ensi alkuun tiennyt mitä siellä tapahtui. Näin, että oma pelaajamme kävi todella kuumana tuomarin kanssa. Heillä oli kasvot ihan vastakkain ja he huusivat toisilleen.

YouTubessa julkaistussa videossa näkyy, kuinka McBride juoksee kentälle.

– Selkäni takana alkoi mylvintä ja samassa pelaajani juoksivat kentälle. Ajattelin lähteä rauhoittamaan heitä, hän sanoo.

Ulkopuolisena videosta ei saa tarkkaa kuvaa McBriden tavoitteesta. Tilanne on sekava. Lopputuloksena oli, että liitto langetti pelaajalle kahden kuukauden ottelukiellon ja valmentaja McBridelle neljän kuukauden toimitsijakiellon.

– En koskenut kehenkään, McBride tähdentää.

McBride ei ole ensimmäistä kertaa korisväen puheenaiheena. Vuonna 2005 McBride sai pelaajana Koripalloliitolta vuoden pelikiellon huitaistuaan vastustajaa nyrkillä. Viime vuonna Suvela Warriors oli kohun keskellä, kun se aloitti riidan junioripesäpalloilijoiden kanssa salivuorosta.

Lähde: Länsiväylä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo