Seuraa meitä:

Talviurheilu

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto luottaa rokotusten voimaan koronan torjunnassa

Olle Dahlin puheenjohtaja Kansainvälinen ampumahiihtoliitto
AOP

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU keskusteli järjestön ja urheilun tulevaisuudesta kahdessa kokouksessa 9-10.9. ennen viikonloppuna Saksan Münchenissä pidettyä puheenjohtajakokousta, johon 50 kansallisen liiton johto osallistui paikan päällä ja virtuaalisesti.

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU on ilmoittanut, että tänään kausi 2021-22 jatkuu suunnitellusti. IBU jatkaa viimeisimmän vuosikolmanneksen lähestymistapaa tapahtumien vahvistamiseksi ja tarvittaessa mukauttamiseksi urheilijoiden ja tapahtumaan osallistuvien ihmisten terveyden suojelemiseksi korona-epidemian aikana.

Lääketieteellisen neuvoa-antavan ryhmän asiantuntijaneuvojen mukaisesti IBU luottaa tapahtumissaan rokotuksiin. IBU on pannut merkille, kuinka urheilijoiden ja virkamiesten rokottaminen on ratkaisevan tärkeää tapahtumien turvallisuuden kannalta, ja kehotti kaikkia niitä, jotka eivät ole jo tehneet sitä, ottamaan rokotukset.

Tapahtuman osallistujien, joita ei ole rokotettu tai jotka eivät ole toipuneet äskettäin korona-tartunnasta on suoritettava useita PCR-testejä omalla kustannuksellaan päästäkseen tapahtumakuplaan ja pysyäkseen siellä.

IBU toimii yhdessä tapahtumajärjestäjiensä kanssa tarjotakseen paikallisia ja alueellisia testausasemia rokottamattomille osallistujille, mutta ei enää matkusta omien mobiililaboratorioidensa kanssa tapahtumapaikoille.

Lisäksi IBU on päättänyt, että kaikki IBU:n virkamiehet niin johtokunta, henkilökunta kuin tuomarit ja muut toimijatkin on rokotettava täysin.

IBU jatkaa tiivistä yhteistyötä Medical Advisory Groupin ja tapahtumajärjestäjien kanssa varmistaakseen, että tapahtumat pidetään turvallisesti. Yksityiskohtaiset korona-tapahtumaohjeet julkaistaan ​​tulevina viikkoina, jotta kaikki sidosryhmät saavat tietoa tapahtuman järjestämisestä ja säännöistä.

Korona-kehityksestä riippuen ohjeita voidaan päivittää kauden aikana. Lisäksi IBU seuraa aina hallitusten korona-sääntöjä ja -määräyksiä.

Lisäksi päätettiin perustaa IBU-järjestelykomitean palkinto kestävän kehityksen huippuosaamisesta. Palkinnon tarkoituksena on edistää kestävän kehityksen konseptia ja toimintaa sekä jakaa esimerkkejä parhaista käytännöistä koko ampumahiihtoperheessä.

Kokous päättyi IBU:n ja Biathlon Integrity Unitin BIU:n yhteiseen hallituksen kokoukseen, jossa BIU päivitti liittoa ajankohtaisista aiheista, kuten Moskovan laboratorion LIMS-tietokannan tutkimuksista, eheyssäännöstön päivityksistä ja jatkotoimista ulkoisten tarkastelukomissioiden havainnot ja BIU:n strateginen lähestymistapa dopingin torjuntaan.

Kokouksen jälkeen pidettiin jäsenmaiden lajiliittojen johtajien kokous, jossa keskityttiin ajantasaistamaan kansalliset ampumahiihdon johtajat heidän kansainvälisessä liitossaan tehdystä työstä. IBU-osastojen johtajat päivittivät edustajilleen IBU:n kestävän kehityksen strategian, IBU:n sukupuolten tasa-arvon strategian, IBU:n digitaalistrategian ja ajankohtaiset urheilutekniset aiheet.

Budjettikehykset ja kansallisten liittojen maksut seuraaville viidelle vuodelle määritettiin yhdessä kansallisten lajiliittojen puheenjohtajien kanssa.

Kokouksessa sovittiin myös ampumahiihtoperheen ja -urheilun tulevaisuuden visiosta. Osallistujat määrittelivät, että urheilun tulevaisuuden on nojauduttava innovaation, kestävyyden ja eheyden periaatteisiin.

IBU:n puheenjohtaja Olle Dahlin kommentoi kokousten tapahtumia.

– Oli erittäin tärkeää, että pystyimme tapaamaan kansalliset liitomme uudelleen. Olemme antaneet itsellemme suunnitelman siitä, miten kehitämme seuraavan kymmenen vuoden aikana mitattavia tavoitteita urheilun kehittämiseen, taloudelliseen kasvuun, sukupuolten tasa-arvoon ja kestävyyteen.

– Samaan aikaan emme ole vain määritelleet strategioita ja visioita, vaan pyrimme myös varmistamaan, että jäsenemme voivat toteuttaa ohjelmia kansallisella tasolla. Hallinnon parantamisesta urheilijoiden kehityksen turvaamiseen IBU:n on kansainvälisenä liittona annettava jäsenillemme strategista ohjausta ja helpotettava täytäntöönpanoa lajimme hyväksi.

Ampumahiihdon sidosryhmäkokousten viikko jatkuu ensi viikonloppuna, jolloin kaikki ampumahiihdon järjestelykomiteat kokoontuvat Slovenian Bledissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu