Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallolegenda Pertti Laaksonen on menehtynyt

lentopallo
AOP

Entinen Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja ja maajoukkuepelaaja Pertti Laaksonen on menehtynyt.

Pertti Laaksonen menehtyi viime viikonloppuna. Cicero-lempinimellä tunnettu Laaksonen oli syntynyt 24.11.1944 ja oli kuollessaan 76-vuotias. Laaksonen puki miesten maajoukkuepaidan päällensä 66 maaottelussa vuosina 1969-1971. Tänä aikana hän oli mukana Bulgarian MM-kilpailuissa 1970 sekä Italian EM-kilpailuissa 1971.

Pääsarjatasolla Laaksonen edusti muun muassa Johanneksen Poikia, Poliisin Palloseuraa sekä Salon Viestiä 216 ottelun verran. Laaksonen toimi miesten maajoukkueen päävalmentajana 1986 Vladimír Sirvoňin ja Włodzimierz Sadalskin kausien välissä. Tuolloin Suomi osallistui hänen johdollaan Islannissa PM-turnaukseen, josta saaliina oli hopea Ruotsille kärsityn finaalitappion myötä.

Laaksonen seurasi lentopalloa aivan viimeisille hetkilleen saakka aktiivisena muun muassa naisten syksyn EM-otteluita television välityksellä. Hänet tunnettiin aina kantaaottavista mielipiteistään rakkaasta lajistaan läpi vuosikymmenten.

Laaksoselle myönnettiin Lentopalloliiton kultainen valmentajalevyke 1987.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo