Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen itsevarmana kauden alla: “Tiedän mitä pystyn tekemään kentällä”

Lauri Markkanen itsevarmana
AOP

Lauri Markkanen valmistuu tulevaan NBA-kauteen uudessa kotikaupungissaan Clevelandissa. Markkanen odottaa kauden alkua innoissaan ja hänellä on isot odotukset tulevalle kaudelle.

– Kestää hetken tottua kaikkeen uuteen ja erilaiseen, mutta olen innoissani ja odotan tätä uutta askelta, Markkanen kertoi Cleveland.comin haastattelussa.

Clevelandissä odotetaan Markkasen nostavan joukkueen tilastoja erityisesti 3 pisteen heitoissa. Joukkue oli viime kaudella vasta sarjan 29. onnistuneissa 3 pisteen heitoissa. Markkanen sen sijaan osui viime kaudella kolmosviivan takaa jopa 40%:sti, mikä oli hänen uransa toistaiseksi paras noteeraus.

Markkanen myöntää parin viime kauden olleen henkisesti vaikeita ja sen vaikuttaneen pelaamiseen.

– Kun asettaa itselleen korkeat odotukset, eikä pelaakaan niin hyvin kuin haluaisi, se voi olla vaikeaa. Siihen päälle jatkuvat muutokset rooleissa. Tilanne oli vaikea, mutta se kasvatti minua paljon ihmisenä ja pelaajana, Markkanen pohtii haastattelussa.

Suomalaistähti on innoissaan uusista mahdollisuuksista, mitä maiseman vaihdos tuo tullessaan. Palaverit valmentaja J.B. Bickerstaffin kanssa ovat olleet rohkaisevia:

– Hän (valmentaja) haluaa minun olevan minä. Pelata peliä siten kuin osaan. Tiedän mitä pystyn tekemään kentällä ja olen iloinen, että hän on huomannut saman. Hän haluaa minun olevan aggressiivinen ja pelaavan vapaasti omia vahvuuksiani hyödyntäen.

– Tämä on minulle uusi alku. Olen innoissani ja pyrin näyttämään kaikille, mutta ennen kaikkea joukkuekavereilleni ja itselleni, että voin pelata korkealla tasolla, Markkanen päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo