Seuraa meitä:

Formula 1

Lehtiväite: Tämä on Valtteri Bottaksen ensi kauden tallikaveri

Tuleeko Zhousta Bottaksen tallikaveri
AOP

Motorsport.com -lehti spekuloi julkaisussaan Alfa Romeon tulevalla kuljettajakaksikolla. Valtteri Bottas tulee olemaan tallin ykköskuski, mutta tallikaveriksi on tähän asti ollut ehdolla useita nimiä.

Toisen kisakuskin paikan lehden toimittaja antaa Formula 2 -sarjassa tällä hetkellä ajavalle Guanyu Zhoulle. Lähteen mukaan Zhou olisi tuomassa tallille merkittävästi taloudellista tukea ja paikka olisi näin ollen käytännössä varma.

Tämä siitäkin huolimatta, että Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur vastikään väitti haastattelussa, ettei talli ole vielä tehnyt päätöstä tallin toisesta kuskista.

Muita spekulaatioissa pyörineitä nimiä ovat nuori superlupaus Theo Pourchaire sekä Kimi Räikkösen nykyinen tallikaveri Antonio Giovinazzi, joka on esitellyt erinomaista vauhtia aika-ajoissa tällä kaudella.

Seuraavan kerran Giovinazzi pääsee antamaan näyttöjä 26.9 ajettavassa Venäjän GP:ssä. Räikkönen on ilmoittanut lopettavansa uransa tämän kauden jälkeen ja Jäämiehen tilalle Alfa Romeolle siirtyy Bottas, joka on tehnyt tallin kanssa kahden vuoden sopimuksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1