Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Salibandy

Mika Kohonen osaksi Suomen salibandymaajoukkueen valmennusta

Mika Kohonen nähdään jatkossa maajoukkueen valmennustiimissä
AOP

Vuonna 2019 uransa lopettanut Mika Kohonen on osa Suomen salibandymaajoukkueen valmennustiimiä ainakin vuoden loppuun asti. Maajoukkue valmistuu tällä hetkellä joulukuussa Suomessa järjestettäviin MM-kisoihin.

Mika Kohonen on ollut mukana maajoukkueen taustalla jo kesästä lähtien. Entinen huippupelaaja toivoo pystyvänsä tuomaan joukkueen käyttöön pitkäaikaisen kokemuksensa erikoistilanteista ja samalla toimimaan linkkinä valmennusjohdon ja pelaajien välillä.

– Olen mahtavalla mielellä mukana. On aina ollut kunnia asia olla mukana edustamassa Suomea, ja nyt saan upean tilaisuuden olla mukana auttamassa joukkuetta ja yksittäisiä pelaajia. Tarkempi roolini muodostuu tietysti sen mukaan, mitä päävalmentaja ja tiimi päättävät, Kohonen kertoo syitä uudelle pestille Suomen Salibandyliiton tiedotteessa.

Pelaajauran lopettamisen jälkeen Kohonen on toiminut Ruotsin salibandyliigan Storvreta IBK:n valmennuksessa. Samassa joukkueessa Kohonen pelasi kymmenen vuotta ja voitti kolme Ruotsin mestaruutta. Kohonen pyrkii jatkossa luomaan nimeä juuri valmentajana.

Maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky näkee, mitä Kohosen kaltaisella entisellä huippupelaajalla voi olla tarjota maajoukkueelle.

– Kun tuon tason kaveri on mahdollista saada mukaan, niin totta kai halutaan, Nykky kommentoi.
Mihulla on tiukoista paikoista, erilaisista tilanteista ja voittamisesta semmoinen määrä kokemusta ettei kellään, ja varmasti hän pystyy jakamaan sitä kokemusta eteenpäin pelaajille.

Salibandymaajoukkueen ja Kohosen sopimus on allekirjoitettu vuoden loppuun asti, mutta yhteistyön toimiessa voi sopimukselle tulla jatkoa.

Ensimmäiset salibandyn MM-kisat järjestettiin vuonna 1996 Ruotsissa. Ruotsi on historian valossa selvästi menestynein maa salibandyssa kahdeksalla mestaruudellaan. Suomi lähtee kotikisoihin jahtaamaan viidettä maailmanmestaruuttaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy