Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tampereen Pyrintö hankki kanadalaisvahvistuksen

Pyrinnölle uusi kanadalaisvahvistus
AOP

Tampereen Pyrintö uutisoi kotisivuillaan tuoreesta pelaajahankinnasta. Seura on tehnyt sopimuksen kanadalaisen Shaquille Keithin kanssa. Kanadan maajoukkueessakin esiintynyt Keith on pelannut urallaan aiemmin kotimaansa lisäksi Etelä-Amerikassa. Pyrintö-sopimuksen myötä hänet nähdään ensimmäistä kertaa eurooppalaisessa koripalloliigassa. Keithiä ei ole varattu NBA:han.

Menneenä kesänä Keith pelasi Kanadan CEBL-liigaa 12 pisteen, 4,5 levypallon ja 2,9 syötön keskiarvoilla.

28-vuotias pelaaja on tilastoja pitävän sivuston mukaan 196 senttimetriä pitkä ja painaa 103 kiloa. Myös Pyrinnössä ollaan huomioitu miehen fyysinen koko:

– Shaq on fyysinen ja voimakas pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Kokonsa puolesta hän pärjää hyvin korien läheisyydessä, mutta hyvänä syöttäjänä on kuin kotonaan myös pelintekijänä, kertoo Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen seuran sivuilla.

– Vahvana ja taitavana pelurina uskon Shaqin aiheuttavan vastustajille merkittäviä puolustushaasteita.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Keithin lisäksi Osku Heinosen, Lassi Kilpisen, Tomas Pihlajamäen, Valtteri Leppäsen, Panu Peltokankaan, Eero Lehtosen, David Gonzalvezin sekä Devante Fosterin kanssa.

Kauden ensimmäinen ottelu käydään 2.10 Loimaalla Bisonsia vastaan.

Lähde: Pyrinnön tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo