Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

ElmoTV: Imatran Pallo-Veikkojen lyöjäjokeri Juho Toivola siirtyy Joensuun Mailaan

Juho Toivola lyöjäjokeri Joensuun Maila
AOP

Joensuun Maila on ElmoTV:n tietojen mukaan sopinut Imatran Pallo-Veikkojen lyöjäjokerin Juho Toivolan siirtymisestä Aleksi Rautiaisen korvaajaksi Joensuuhun.

Juho Toivola löi tällä kaudella Imatran Pallo-Veikoissa runkosarjassa 22 ottelussa 49 juoksua ja pudotuspeleissä viidessä ottelussa seitsemän juoksua. Vuosi sitten Toivola löi IPV:ssä runkosarjassa 24 ottelussa 64 juoksua.

31-vuotias Toivola on Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti. Hän on pelannut urallaan Superpesistä Nurmon Jymyssä, Seinäjoen JymyJusseissa, Kouvolan Pallonlyöjissä ja Koskenkorvan Urheilijoissa ennen siirtymistään Imatralle kaudeksi 2020.

ElmoTV:n pesäpalloasiantuntija Pekka Arffman pitää Toivolan hankintaa Joensuun kannalta loogisena.

– Joensuu on pelannut mestaruusvuosistaan lähtien aina kahdella lyöjäjokerilla, ja kun Aleksi Rautiainen päätti lopettaa uransa tämän kauden jälkeen, oli selvää, että Joensuu tarvitsee toisen lyöjäjokerin Patrik Wahlstenin rinnalle.

– Tätä tarvetta alleviivaa se, että Joensuulla ei juurikaan ole huippuluokan kotiuttajia. Henri Litmanen pystyy toki kotiuttamaan, ja Konsta Kettusessa ja Topi Hurskaisessa olisi potentiaalia myös kotiuttajina, mutta Kettunen on myös erinomainen etenijä ja vaihtaja ja Hurskaisen vahvuus on vaihtotilannepelaaminen.

Arffmanin mukaan kokonaisuus tulee olemaan toimiva.

– Toivola on hyvä lyöjäjokeri, mutta ei hän mikään Rautiainen ole. Toivolalla on hyvä läpilyöntiuhka ja hän hallitsee myös kumuroilla kotiuttamisen. Sen lisäksi Toivolalla on yksi keskeinen ja samanlainen ominaisuus kuin Rautiaiselle – hän on hyvä kakkosvaihdon purkaja.

– Siksi Rautiainen tuli yleensä lyömään palottomassa tai yhden palon ajolähdössä ennen Wahlstenia, sillä hän pystyi yrittämään kotiutusta ja sen jälkeen tekemään tarvittaessa vielä takatilanteen. Toivola on myös hyvä kakkosvaihdon purkaja ja jos vain lyönti yhtään ottaa Joensuussa keppiin, myös hän pääsee Rautiaisen tavoin purkamaan ajoa ennen Wahlstenia, Arffman kertoo.

Lähde: ElmoTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo