Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Fordin WRC-kuski Adrien Fourmaux löysi itselleen kartturin Suomen MM-ralliin

Adrien Fourmaux rallikuski M-Sport
AOP

M-Sport Fordin WRC-kuljettaja Adrien Fourmaux on paljastanut, kenen kanssa hän osallistuu parin viikon kuluttua ajettavaan Suomen MM-ralliin.

Adrien Fourmaux ilmoitti aiemmin tällä viikolla, ettei hänen ja kartanlukija Renaud Jamoulin yhteistyö enää jatku. Parivaljakon viimeiseksi yhteiseksi kilpailuksi jäi viime viikonloppuna järjestetty Kreikan MM-osakilpailu.

Fourmaux starttaa Suomen MM-ralliin ranskalaiskartturi Alexandre Corian kanssa. 28-vuotias Coria on lukenut tällä kaudella nuotteja Yohan Rosselille MM-sarjan WRC3-luokassa. Rossel ei osallistu Suomen MM-ralliin.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Fourmaux’n ja Corian välinen sopimus kattaa vain Suomen osakilpailun.

– Coria on rinnallani Suomessa. Meitä odottaa iso haaste ja teemme parhaamme, jotta olisimme kilpailukykyisiä, Fourmaux kertoi sosiaalisessa mediassaan.

– Meillä on paljon asioita opittavana kilpailussa, mutta olen aina tykännyt tarttua haasteisiin.

Coria ei ole aiemmin lukenut nuotteja WRC-autossa. Vuonna 2016 hän osallistui Suomen MM-ralliin Vincent Dubertin kanssa Citroen DS3 R3T Max -autolla.

Suomen MM-ralli on ohjelmassa 1.-3. lokakuuta.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli