Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yleisurheilutähti Maria Huntington avautui sosiaalisen median ahdistuksestaan

Maria Huntingtonin kausi ohi
AOP

Seitsenottelija Maria Huntington kertoi elokuussa jäävänsä hermolomalle sosiaalisesta mediasta, koska koki sen ahdistavaksi. Nyt hän palasi sosiaaliseen mediaan ja kertoi tuntemuksistaan Instagram-tilillään.

Maria Huntington kertoi paluuviestissään ajatuksistaan taukonsa suhteen.

– Miksi sosiaalisesta mediasta täytyy pitää taukoja ja miksi se välillä ahdistaa? Tätä kysymystä mietin minun sosiaalisen median -lomallani. Oman sisällön tuottaminen ei niinkään ahdista, vaan enemmänkin sellasien tilien seuraaminen, jotka herättää ärsytystä ja joiden arvomaailma ei vaan kohtaa sinun kanssasi.

Seitsenottelijalla on suoraviivainen ratkaisu ahdistuksen vähentämiseen.

– Siksi päätinkin itse hiljentää/poistaa sellasia käyttäjiä, jotka ovat minulle triggeröiviä. Sellaiset käyttäjät, jotka inspiroivat ja piristävät päivää on sellaiset tilit, joita haluan nähdä päivittäin.

– Samaistuuko muut tähän samaan ilmiöön sosiaalisessa mediassa ja oletko tehnyt jo saman kun minä?, tamperelaisurheilija päättää päivityksensä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön MARIA HUNTINGTON (@mariahuntington_) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu