Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo tallin projektin rakentuvan kuskin ympärille “Olen täysin vakuuttunut siitä, että Valtteri voisi olla tämä”

Frédéric Vasseur
AOP

F1-talli Alfa Romeo tiedotti taannoin tehneensä kuljettajasopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa. Nyt tallipomo Frédéric Vasseur kertoo kuskirekytoinnin taustoista.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur haluaa Valtteri Bottaksen johtavan Alfa Romeon hyökkäystä Formula 1 -ruudukon kärkipäähän vuodesta 2022 lähtien. Vasseur toivoo voivansa rakentaa joukkueen Bottaksen ympärille, kun hän saapuu Mercedekseltä kauden lopussa ja viittaa useisiin onnistuneisiin kuljettaja-talli-yhdistelmiin.

Bottas liittyy Alfa Romeolle monivuotisella sopimuksella kaudesta 2022 lähtien. RacingNews365:n haastattelussa Vasseur keskusteli syistä, miksi Alfa Romeo palkkasi Bottaksen ja teki selväksi, että hän odottaa suomalaisen johtavan tallin uudelle aikakaudelle.

– Jos katsot viimeisten kolmen tai neljän kauden aikaa, Valtteri oli aina mestaruuden palkintokorokkeella. Hän on osoittanut Lewis Hamiltoniin verrattuna valtavan potentiaalin vauhdissa. Hän oli aina hyvin lähellä Lewisia pätevyydessä.

Vasseurin mukaan Bottas hakee uusia haasteita ja italialaistalli on siihen oikea paikka.

– Tämän lisäksi, koska nopeus ei ole minulle ehdoton mieltymys, luulen, että Valtteri etsii projektia, jossa hän voisi olla johtaja. Etsimme johtajaa seuraaviksi pariksi vuodeksi. Mielestäni me voimme rakentaa projektin Valtterin ympärille.

Onnistuneet projektit lähtevät usein kuskeista.

– Jos tarkastelet F1:n viimeisimpiä 25 vuotta, kaikki hyvät projektit rakentuivat kuljettajan ympärille – aina. Sinulla on Renault ja Fernando Alonso, Red Bull ja Sebastian Vettel, Michael Schumacher ja Ferrari ja Lewis Mercedeksen kanssa.

– Meidän on rakennettava projekti jonkun ympärille, ja olen täysin vakuuttunut siitä, että Valtteri voisi olla tämä, Vasseur painotti.

Vasseur lisäsi, että Bottaksen palkkaaminen monivuotisella sopimuksella oli hyvä liike molemmille osapuolille.

– Luulen, että etsimme molemmilta puolilta jotain vastaavaa, Vasseur lisäsi.

– Valtteri haki jonkinlaista vakautta. Ei ole mukavuusalueella olemista, vaan vain sitoutumista pitkällä aikavälillä. Etsimme samaa asiaa, koska tiedämme, että seuraava sääntömuutos on valtava mahdollisuus meille.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1