Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Entinen huippukilpapyöräilijä Chris Anker Sørensen on menehtynyt onnettomuudessa

Chris Anker Sørensen kilpapyöräilyasiantuntija Tanska
AOP

Tanskalainen entinen huippukilpapyöräilijä Chris Anker Sørensen kuoli vuoden 2021 maantiepyöräilyn MM-kisoissa, jossa mies toimi tanskalaisen TV 2 -kanavan kommentaattorina. Autonkuljettaja törmäsi tanskalaiseen tämän ollessa lenkillä ja Sørensen kuoli myöhemmin vammoihinsa.

TV 2 -kanavan urheilujohtajan Frederik Lauesenin mukaan 37-vuotias Chris Anker Sørensen kuoli Belgian Zeebruggessa pakettiauton kuljettajan törmättyä häneen. Sørensen toimi tapahtumassa TV 2:n asiantuntijana.

– Olen erittäin surullinen, kun olen saanut tiedon, että hyvä kollegamme Sørensen on kuollut, Lauesen suri.

– Herra Sørensen oli Belgiassa pyöräilyn maantieajon maailmanmestaruuskisoissa. Tänään, lauantaina, hän oli pyöräilemässä, ja auto törmäsi häneen, ja hän kuoli myöhemmin vammoihinsa. Ajatuksemme ja syvä myötätuntomme kuuluvat Sørensenin perheelle.

Entinen ammattipyöräilijä jäi eläkkeelle vuonna 2018 menestyksekkään uransa jälkeen ajettuaan pääasiassa Bjarne Riisin tallissa, kääntyen ammattilaiseksi CSC:ssä ja pysyen siinä Saxo Bankin ja Tinkoff-Saxon inkarnaatioissa ennen siirtymistä Pro Continental -talli Fortuneo-Vital Conceptiin vuonna 2016. Hän lopetti uransa tanskalaisessa Riwalissa ja aloitti kommentaattorina TV 2 Sportilla.

Sørensen voitti Critérium du Dauphinén Dauphiné Libéré -etapin vuonna 2008. Hän voitti Giro d’Italian kahdeksannen etapin ja toimi tärkeänä tukena Andy Schleckin kaltaisille kuskeille. Schleckin Radioshackiin lähdön jälkeen Sørensen johti Saxo Bankia vuoden 2012 Tour de France -kilpailussa.

MM-kisojen järjestäjät ilmaisivat surunvalittelunsa, samoin Kansainvälisen pyöräilyliiton UCI:n puheenjohtaja David Lappartient.

– Flanderin vuoden 2021 MM-kisat ja UCI ovat surullisia uutisen johdosta, että entinen kuski Sørensen on menehtynyt liikenneonnettomuudessa. Chris osallistui UCI:n maantiepyöräilyn MM-kisoihin vuonna 2021 työskennellessään Tanskan television analyytikkona. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen rakkaidensa kanssa.

Lappartient jatkoi.

– Sanat eivät voi ilmaista surua kuullessani entisen ammattipyöräilijän ja toimittaja Sørensenin traagisesta kuolemasta. Perheelle, ystäville ja tanskalaiselle pyöräilylle syvimmät myötätuntoni tätä kauhistuttavaa menetystä kohtaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut