Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Ralli

F-Cupin Oili Jalonen -rallissa nähtiin kaksi rajua ulosajoa

ralli
AOP

Laitilassa järjestetyssä F-Cup Oili Jalonen rallissa sattui kaksi vakavaa ulosajoa kolmannella ja neljännellä erikoiskokeella.

Kolmannen erikoiskokeen maalin jälkeen sattuneen ulosajon vuoksi erikoiskokeiden suorittaminen oli keskeytettynä pelastustoimien ajan, ja aikataulusyistä kolmas erikoiskoe keskeytettiin.

Kilpailijat siirtyivät ajamaan seuraavaa erikoiskoetta normaalisti, mutta neljännellä erikoiskokeella tapahtui normaali, lajin luonteeseen kuuluva ulosajo. Tässä ulosajossa auto ajautui ulos tieltä, osui sähkö- ja telekaappiin ja sinkoutui siitä noin kahden metrin korkeudella puihin,

Tapahtuman oma turvahenkilöstö reagoi tilanteeseen välittömästi, mutta yleisöstä oli otettu yhteyttä hätäkeskukseen, joten pelastusviranomaiset kävivät tarkastamassa tilanteen.

Molemmissa ulosajossa osallisena olleet kilpailijat kuljetettiin jatkotutkimuksiin, mutta kilpailun järjestäjä ei voi kommentoida kilpailijoiden terveydentilaa tarkemmin yksityisyyssuojan vuoksi. Kilpailun turvatoimet ovat olleet asianmukaiset ja kilpailijat ovat saaneet tutustua reittiin etukäteen.

Alkutietojen mukaan kaikki ulosajoissa mukana olleet henkilöt ovat turvassa ja kunnossa, kiitos hyvien turvatoimien ja suojalaitteiden. Kilpailijoita suojaavat muun muassa turvakaaret, kypärät, niskaa tukevat hans-laitteet sekä autoissa olevat sääntöjen mukaiset sammuttimet.

Järjestäjä tiedottaa tilanteen mahdollisesta kehittymisestä lisää tarpeen mukaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli