Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Rallin F-cupin mestaruuskamppailussa vahvoilla ollut Joonas Lindroos ajokieltoon – Kritisoi AKK:n tiedotusta

Joonas Lindroos ralli
AOP

Rallin F-Cupin mestaruudesta taistelleen Joonas Lindroosin kilpailulisenssi on peruttu joulukuuhun saakka AKK-Motorsportin tuomiolla.

Tuntuvan kilpailukiellon vuoksi Joonas Lindroos ei pääse ajamaan F-Cupin mestaruudesta.

Lindroos ajoi kolmanneksi Mäntsälän rallissa toukokuussa, mutta hänen tuloksensa hylättiin jälkitarkastuksessa, jossa varmistui moottorin kuutiotilavuuden ylitys. Siitä ei ole tarkempaa tietoa, kuinka paljon ylitystä oli. Lindroosin tiedotteen mukaan jämsäläiskuljettaja ei ollut itse rakentanut BMW-kilpurinsa moottoria.

– En osannut edes epäillä, että moottori olisi ollut ylikokoinen, kun auton teho ei penkissäkään näyttänyt aivan huippulukemia, Lindroos kertoo.

– Onhan tuo melkoinen takaisku ja tuntuu aika rajulta rangaistukselta, mutta säännöt ovat sääntöjä. En kuitenkaan rupea ketään syyttelemäänkään, hän lisää.

Lindroos ihmettelee sitä, miksi lajin kotimainen kattojärjestö pimittää tietoja rangaistuksesta.

– Asia, jota Lindroos kaipaisi, olisi avoin tiedottaminen AKK-Motorsport Ry:n suunnalta. Aiemmin kilpailijoille langetetut sanktiot olivat kattojärjestön nettisivuilla. Nyt niitä ei löydy mistään. Tämä piilottaa tiedon siitä, annetaanko samoista tai samankaltaisista rikkeistä kaikille samanlainen rangaistus, Lindroosin tiedotteessa todetaan.

Lindroos voitti tämän kauden kaksi ensimmäistä F-Cupin osakilpailua.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli