Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entisen NFL-pelinrakentajan Colt Brennanin kuolinsyy selvisi

Colt Brennan entinen pelinrakentaja NFL
AOP

Kolme kautta NFL:ssä pelannut pelinrakentaja Colt Brennan löydettiin tajuttomana 10.5. ja hän kuoli seuraavana päivänä sairaalassa. Nyt miehen kuolinsyy on saatu selvitettyä.

TMZ Sportsin saamien tietojen mukaan entinen pelinrakentaja Colt Brennan kuoli tahattomaan huumeiden yliannostukseen. Tämä paljastui, kun ruumiinavauksen yhteydessä julkaistu toksikologinen raportti havaitsi, että entinen Brennan oli nauttinut fentanyyliä ja muita vaarallisia aineita ennen kuolemaansa.

Brennan kuoli traagisesti 37-vuotiaana 11.5.2021. Havaijin yliopiston entinen pelinrakentaja oli saanut hoitoa huumeiden vieroituslaitoksessa Yhdysvaltain Etelä-Kaliforniassa, kun hänet löydettiin tajuttomana laitoksen tiloista. Hänet toimitettiin sairaalaan, missä hän kuoli.

Nyt, kun ruumiinavaus ja myrkkyseula on suoritettu, terveysviranomaiset kertoivat, että kuolema oli vahinko, ja sen aiheutti tappava useiden huumausaineiden yhdistelmä. Siinä oli mukana muun muassa fentanyyliä. Voimakkaan opioidin lisäksi tutkijat löysivät hänen kehostaan myös metamfetamiinia, amfetamiinia ja etanolia.

On epäselvää, ovatko lääkärit määränneet lääkkeitä vai ottiko Brennan ne itse.

Havaijissa pelaamansa yliopistouran Brennan varattiin NFL:ään vuonna 2008. Varaaja oli Washington Football Team, joka tunnettiin tuolloin vielä nimellä Washington Redskins. Brennan pelasi Washingtonissa reilut kaksi kautta, kunnes hänen sopimuksensa purettiin. Mies teki sen jälkeen sopimuksen Oakland Raidersin kanssa, mutta hänen sopimuksensa purettiin vajaan kuukauden jälkeen.

NFL-uransa jälkeen Brennan pelasi USA:ssa UFL- ja AFL-alasarjoissa Hartford Colonialsissa kaudella 2011 ja Los Angeles Kississä kaudella 2013, mutta jäi kummassakin ilman runkosarjapelejä Colonialsin ajauduttua konkurssiin ja Kissin irtisanottua miehen sopimuksen loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi Brennan pelasi yhden kauden Kanadan CFL:ssä Saskatchewan Roughridersissa kaudella 2012.

Brennan joutui vakavaan auto-onnettomuuteen vuonna 2010 Havaijin Big Islandilla ollessaan vapaa agentti Raiders-potkujensa jäljiltä. Onnettomuus sattui 19.11.2010 ja Brennan joutui sairaalaan. Onnettomuus aiheutti hänelle traumaattisen aivovamman, murtuneita kylkiluita ja solisluun, jotka hänen perheensä mukaan vaikuttivat häneen henkisesti seuraavina vuosina.

Lähde: TMZ Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut