Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Össur Finland Oy ja Lentopalloliitto solmivat yhteistyösopimuksen

lentopallo
AOP

Össur Finland Oy ja Suomen Lentopalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien istumalentopalloa.

Össur Finland Oy:stä tulee istumalentopallon yhteistyökumppani vuoden 2022 loppuun, sisältäen option kevääseen 2023. Yhteistyösopimus sisältää yhteistyön istumalentopallomaajoukkueen kanssa sekä näkyvyden lajin SM-osakilpailuissa. Yhteistyö näkyy jo naisten istumalentopallomaajoukkueen pelatessa EM-kilpailuissa Turkissa uuden päävalmentajansa Maarit Tähtisen johdolla 17.-23.10.2021.

Össur Finland on suomalainen proteesi- ja ortoosialan yritys, joka on osa maailmanlaajuista Össur-konsernia, joka on jo vuosikymmenien ajan ollut Suomessakin tunnettu laadukkaista proteesi- ja ortoosituotteistaan.

Össur Finland valmistaa yksilöllisiä raajaproteeseja, mutta lisäksi he ovat myös pitkäjänteisesti auttamassa sekä amputoitua että sidosryhmiä, niin että parhaat terveydenhuolto- ja kuntoutuspalvelut sekä proteesiratkaisut toteutuisivat. Össur Finlandista löytyy myös kattava valikoima ortooseja.

Össur Finland toimii kiinteästi kuudessa kaupungissa ja lisäksi tuottaa palveluita kaikkialle Suomeen. Össur Finland tarjoaa tukivälineistöä paitsi liikuntarajoitteisille, myös kaikille urheilijoille ja harrastajille, ei vain istumalentopalloilijoille.

– Meidän ja Össur Finlandin yhteistyön aloittaminen on kovin luonnollinen intressiemme kohdatessa erittäin hyvin. Istumalentopallo kuuluu muiden lajiemme tapaan kehityskohteisiin, joiden kanssa tehdään kovasti töitä paremman huomisen saamiseksi, toteaa Lentopalloliiton tapahtuma-, markkinointi- ja myyntijohtaja Riia Martinoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo