Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Romani Hansen täydentää Pyrinnön ulkomaalaisnelikon

Romani Hansen koripallo Pyrintö
AOP

Tampereen Pyrinnön neljäs ulkomaalaispelaaja kaudella 2021-2022 on Romani Hansen.

24-vuotias Romani Hansen on kotoisin Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, ja hän pelaa myös kotimaansa maajoukkueessa. 202-senttinen Hansen avasi ammattilaisuransa viime kaudella Portugalissa Maia Basketin joukkueessa 14,5 pisteen ja 8,0 levypallon keskiarvoilla. Maajoukkuepaidassa miehen tehot olivat 6,3 pistettä ja 5,0 levypalloa joukkueen pelatessa koripallon Amerikan-mestaruuskilpailuiden Americupin karsintoja.

Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen on tyytyväinen uusimpaan vahvistukseensa.

– Romani tuo joukkueeseemme lisää sitä kaivattua urheilullisuutta. Hyvin liikkuvana ja ulottuvana pelaajana hän pystyy auttamaan puolustustamme merkittävästi, sekä katkomalla syöttöjä ja torjumalla heittoja että painostamalla pallollista pelaajaa kauempana korista. Myös levypallopeliin saamme lisää paukkuja.

– Romani on oiva avoimen kentän hyökkääjä, ja pystyy venyttämään kenttää myös puolen kentän pelissä. Pelityyliimme hänen kaltaisensa pelaaja sopii mainiosti, Sopanen iloitsee.

Pyrinnöllä on voimassa olevat olevat sopimukset Hansenin lisäksi Osku Heinosen, Lassi Kilpisen, Tomas Pihlajamäen, Valtteri Leppäsen, Panu Peltokankaan, Eero Lehtosen, David Gonzalvezin, Devante Fosterin sekä Shaquille Keithin kanssa.

Korisliiga-kausi alkaa Pyrinnön osalta Loimaalla Bisonsia vastaan 2.10. Ensimmäinen kotiottelu käydään Pyynikillä BC Nokiaa vastaan 6.10.

Edit klo 10.59: Lisättiin ottelutiedot.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo