Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Olympiamitalisti paljasti hurjan tavoitteensa: kuusi maratonia vain seitsemässä viikossa

Shalane Flanagan palaa maratonille
AOP

Kestävyysjuoksija Shalane Flanagan on ilmoittanut ryhtyvänsä hurjaan haasteeseen. Yhdysvaltalainen Flanagan aikoo juosta kaikki maailman kuusi suurinta World Majors -maratonia vain seitsemässä viikossa.

Shalane Flanagan on Pekingin olympialaisten 10 000 metrin hopeamitalisti ja New Yorkin maratonin voittaja vuodelta 2017. Flanagan eläköityi kilpaurheilusta vuonna 2019, minkä jälkeen hänen kummatkin polvensa leikattiin. Hän toimii nykyään valmentajana Niken sponsoroimassa Bowerman Track Clubissa.

Nyt Flanagan palaa kuitenkin kilparadoille, tarkoituksenaan saavuttaa ainutlaatuinen tavoite. Flanagan aikoo juosta kaikki kuusi World Majors -maratonia seitsemän viikon sisään. Juoksija kertoi tavoitteestaan omalla Instagram-tilillään.

“Kuusi World Major -maratonia seitsemän viikon sisällä. Se on todellakin ainutlaatuinen tapahtuma, joka ei enää koskaan tule tapahtumaan elämäni aikana” Flanagan kommentoi Instagram-tilillään.

Maailman kuusi suurinta maratonia; Tokion, Bostonin, Lontoon, Berliinin, Chicagon ja New Yorkin maratonit, juostaan normaalisti pitkin vuotta. Koronarajoituksista johtuen keväällä järjestettävät Lontoon ja Bostonin maratonit on nyt siirretty syksylle, kun taas Tokion maraton on peruttu kokonaan. Näin kuudesta tapahtumasta viisi järjestetään vain seitsemän viikon sisällä.

Tokion maraton oli tarkoitus järjestää 17. lokakuuta, ja se peruttiin vasta tällä viikolla. Flanagan on ilmoittanut juoksevansa toisen maratonin samana päivänä, jotta tavoite kuudesta maratonista seitsemän viikon sisään täyttyy.

Haaste alkaa jo tulevana sunnuntaina, 26.9. Berliinin maratonilla. Tavoitteesta hurjemman tekee se, että Chicagon maraton ja perinteisesti maanantaina juostava Bostonin maraton juostaan peräkkäisinä päivinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu