Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roger Federer toipuu polvileikkauksesta: “Haluan takaisin tenniskentälle mahdollisimman nopeasti”

Roger Federer haluaa palata kilpakentille
AOP

Tennistähti Roger Federer ilmoitti elokuussa joutuvansa polvileikkaukseen, joka pitäisi tennispelaajan poissa pelikentillä useamman kuukauden ajan. Sveitsiläinen on nyt toipumassa leikkauksesta ja toivoo palaavansa kentille mahdollisimman pian.

Roger Federer joutui jättämään väliin myös suuren osan vuoden 2020 kaudesta polvileikkauksen vuosi. Legenda kokee kuitenkin, että toipuminen uudesta polvileikkauksesta on sujunut hyvin. Samalla Federer sanoi, että vuosien matkustamisen jälkeen hän on nauttinut saadessaan viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

– Tunnen oloni loistavaksi ottaen huomioon sen, että asiat eivät ole kuten toivoin niiden olevan. Toivun hyvin ja kuntoutus sujuu erittäin hyvin. En ole kokenut takapakkia. Joka päivä on edellistä parempi. Tunnen itseni vahvaksi ja olen innoissani siitä, mitä tuleman pitää, Federer kommentoi Eurosportin haastattelussa.

– Totta kai haluan olla takaisin tenniskentällä mahdollisimman nopeasti, mutta minun pitää olla kärsivällinen.

Samalla Federer kommentoi Novak Đokovićin hurjaa vuotta sekä mahdollisuutta saavuttaa Grand Slamin, eli jokaisen neljän Grand Slam -turnauksen voiton vuoden aikana. Đokovićin tavoin myös Federer on onnistunut voittamaan kolme Grand Slam -turnausta vuoden aikana, mutta varsinainen kruunu puuttuu

– Uskon, että se on mahdollista.

– Näimme kuinka Novak, Rafa [Nadal] ja minä itse pääsimme äärimmäisen lähelle. Mutta uskon, että siihen tarvitaan myös hieman onnea. Siihen tarvitaan sinnikkyyttä, voimaa. Siihen tarvitaan jokaista taitoa, joka sinulta löytyy. Siksi uskon, että se tulee olemaan vaikeaa, mutta se on mahdollista.

– Se mitä Novak teki tänä vuonna, on tietenkin todella poikkeuksellista, Federer antoi tunnustuksensa maailmanlistan ykköselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis