Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesisjoukkue Joensuun Maila nappasi kuusinkertaisen Suomen mestarin

Huotarista JoMan pelinjohtaja
AOP

Joensuun Maila on tiedottanut tehneensä kolmivuotisen sopimuksen Mikko Huotarin kanssa. Huotarista tulee joukkueen uusi pelinjohtaja ainakin kausille 2022-2024.

Huotari tunnetaan kuusinkertaisena Suomen mestarina. Pelinjohtajana Huotarilla on kokemusta kahden kauden ajalta, kun hän toimi Kiteen Pallossa vuosina 2015–2016.

– Mikolla on erinomaiset ihmissuhdetaidot, laajat kontaktiverkostot ympäri Suomen ja erittäin hyvä näkemys 2020-luvun pesäpalloon, kommentoi JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm tiedotteessa.

– Kartoitimme eri pelinjohtajavaihtoehtoja laajasti ja myös perinteisten kaavojen ulkopuolelta. Huotari nousi lopulta selkeäksi ykkösvaihtoehdoksi, Lindholm jatkaa.

Uuden sopimuksen myötä Huotari irtisanoutui tehtävästään Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtajana. Huotari kommentoi isoa muutosta tiedotteessa.

– Minusta elämässä pitää koettaa tehdä sellaisia asioita, joista tykkää. Päätin, että tämä on sellainen tehtävä ja haaste, jonka halusin ottaa vastaan, Huotari toteaa.

– Haluan oppia lisää ja tavoitteenani on ajaa tämän hetken huippupelinjohtajien etumatka kiinni. Sitä kautta voin mahdollistaa pelaajien kehittymisen omassa ruudussaan Suomen kärkeen ja Joensuun Mailan menestymisen, Huotari lisää.

Joensuun Maila jäi miesten Superpesiksen 5. sijalle hävittyään puolivälieräsarjan Sotkamon Jymylle voitoin 3-2.

Uusi pelinjohtaja pyrkii kehittämään joukkueen peliä tilastojen avulla.

– Keskustelujen ja tilastoiden tutkimisen avulla haluan selvittää asiat, joita ryhdymme käymään joukkuetasolla läpi. Tätä kautta saamme ponnistettua sen ensimmäisen hypyn lankulta kohti oikeaa suuntaa, Huotari pohtii.

Huotari aloittaa uuden työnsä JoMan pelinjohtajana syksyn aikana.

Lähde: Joensuun Mailan tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo