Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

Tiger Woodsia ei nähdä Ryder Cupissa: “Ei ole hyväksi hänelle”

Woods Ryder cupissa 2018
AOP

Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaat pelaajat kohtaavat golfin Ryder Cupissa tänä viikonloppuna. Viime vuonna koronaviruspandemian myötä siirretty kilpailu pelataan Yhdysvalloissa Wisconsinissa Whistling Straitsin kentällä.

Niin viheriöllä kuin katsomossakin nähdään maailman golf- ja urheilueliittiä, mutta ehkä se kaikista tunnetuin, Tiger Woods, joutunee jättämään tapahtuman väliin. Helmikuussa vakavaan auto-onnettomuuteen joutunut golf legenda on edelleen toipumassa, eikä USA:n kapteeni Steve Stricker usko, että Woodsia nähdään vierailemassa Ryder Cup-tapahtumassa.

– Luultavasti häntä ei nähdä. Olen ollut häneen yhteydessä säännöllisesti ja luulen että ei ole hyväksi hänelle olla täällä. Vaikka hän on aina osa Ryder Cup tiimiä, toipuminen on käynnissä ja kenttä on erittäin rankka kävellä, Sticker kertoo Golf Channel -sivustolla.

Vielä vuonna 2018 Pariisin Ryder Cupissa Woods oli Yhdysvaltojen joukkueen avustava kapteeni ja pelaaja. Vuonna 2019 Australiassa Woods oli vastaava kapteeni.

Stricker kertoo kuitenkin myös huojentavia uutisia Woodsin, 45, kunnosta:

– Hän voi kaiken aikaa paremmin ja tähtää siihen, että palaa taas pelikuntoon.

Ryder Cup järjestetään jo 43. kerran. Yhdysvallat on dominoinut kilpailua vuosikymmenten ajan, mutta viimeisestä 12 turnauksesta Euroopan joukkue on onnistunut nappaamaan jopa 9 voittoa. Eurooppa on puolustava mestari kolmen vuoden takaa.

Lähde: Golfchannel -sivusto

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf