Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Huippulentopalloilija Noora Kosonen pistää tossut naulaan

Noora Kosonen entinen lentopalloilija
AOP

Viime kaudella LP Viestissä naisten lentopallon Mestaruusliigaa pelannut Noora Kosonen kertoi Instagramissaan lopettavansa pelaajauransa.

Pitkä lentopalloura on ollut iso osa 27-vuotiaan yleispelaajan Noora Kososen elämää jo kolmattakymmenettä vuotta. Nyt nainen kertoo uudesta vaiheesta elämässään. Kosonen ehti pelata yhdeksän vuotta LP Viestissä naisten Mestaruusliigaa, yhden kauden Ykkössarjaa Varalan joukkueessa ja yhden kauden Belgian pääsarjassa VDK Gentissä.

– Ensimmäinen syksy 22 vuoteen, kun minä en aloita uutta lentopallokautta. Nyt tilanne on valitettavasti se, että jo pitkään enemmän ja enemmän vaivanneet kivut varsinkin olkapäässä ja selässä pakottavat laittamaan pelikengät naulaan (ainakin toistaiseksi).

– Sopeutuminen ajatukseen, ettei arki enää pyörisi lentopallon ympärillä, on vienyt aikaa ja aiheuttanut myös jonkinlaista identiteettikriisiä siitä, kuka olen ilman lentopalloa. Olen kuitenkin oppimassa, ettei lentopallo määritä sitä kuka olen, vaan että se on osa elämääni, Kosonen kertoo päätöksensä taustoja Instagram-tilillään.

Kosonen on onnellinen urastaan.

– Ammattiurheilijan elämäntapa ja aika rakkaan lajin parissa ovat tuoneet elämääni niin paljon sellaisia kokemuksia ja hetkiä, joita en varmasti olisi päässyt muuten kokemaan. Ja mikä parasta, ne hetket olen saanut jakaa mahtavien ihmisten kanssa. Aina ei kaikki ole mennyt ihan putkeen ja välillä uitiin syvissäkin vesissä, mutta onneksi silloinkin tukea ja apua on ollut lähellä.

Nainen jakaa myös sydämelliset kiitokset taustajoukoilleen.

– Kiitos kaikille matkassa mukana olleille! Ja erityiskiitos perheelleni, joka on mahdollistanut tämän kaiken ja aina uskonut minuun.

– Kosonen out. Tack och adjö!, nainen päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Noora Kosonen (@noorakosonen) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo