Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ilta-Sanomat ja Hiihtoliitto solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Ilta-Sanomat
AOP

Ilta-Sanomat on solminut Suomen Hiihtoliitto Ry:n kanssa kaupallisen yhteistyösopimuksen. Sopimus on monivuotinen.

Sanoma Media Finland Oy:n julkaiseman Ilta-Sanomien ja Suomen Hiihtoliitto Ry:n kaupallinen yhteistyö tulee näkymään ennen kaikkea markkinoinnissa niin huippu-urheilussa kuin arkiliikunnan parissa.

- Olemme Hiihtoliitossa jo jonkin aikaa hahmotelleet sellaista yhteistyötä, jonka kautta pystymme välittämään kuvan monipuolisesta ja nykyaikaisesta toiminnastamme, jollaista Hiihtoliiton tekeminen todellisuudessa on. Nyt tehty sopimus Ilta-Sanomien kanssa antaa meille ensiluokkaiset pitkän aikajänteen mahdollisuudet, Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi sanoo.

Jouppi toteaa myös, että yhteistyö antaa monia mahdollisuuksia.

– Yhteistyö Ilta-Sanomien kanssa antaa meille vaikuttavan väylän tehdä toimintamme monipuolisuutta tunnetuksi koko kansalle.

– Hiihtoliitto tunnetaan huippu-urheilun kautta, mutta tämän ohella toimikenttäämme kuuluu esimerkiksi liikkumisen ja harrastamisen mahdollistaminen ruohonjuuritasolla: toiminnallamme madallamme liikkumisen kynnystä ja edistämme ihmisten hyvinvointia valtakunnallisesti ja vastuuta tulevaisuudesta kantaen. Erityisesti panostamme lapsille ja nuorille suunnattuihin tuotteisiimme innostavien lumilajien parissa.

Ilta-Sanomien päätoimittaja Johanna Lahti uskoo, että kaupallisesta yhteistyöstä on iloa molemmille osapuolille.

– Ilta-Sanomat aloittaa innoissaan yhteistyön Hiihtoliiton kanssa. Viime talvi osoitti, että hiihtäminen on edelleen Suomen kansan verissä. Samaan aikaan uutismediana seuraamme luonnollisesti herkeämättä lajin tapahtumia huipulla, esimerkiksi tulevissa talviolympialaisissa Kiinan Pekingissä.

Aiemmin Ilta-Sanomat on solminut vastaavia yhteistyösopimuksia muun muassa Suomen Jääkiekkoliitto Ry:n ja Suomen Palloliitto Ry:n kanssa.

– Hiihtoliitto on meille erinomainen lisä muun muassa Huuhkajien ja Leijonien kanssa tehtävään yhteistyöhön, Sanoman uutis- ja Featuremedian markkinointijohtaja Heidi Björklöf taustoittaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu