Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Salibandy

MTV: Ruotsalainen salibandyseura Karlstad IBF joutui sairaan uhkauksen kohteeksi

salibandy
AOP

Ruotsalainen salibandyseura Karlstad IBF joutui toimimaan maanantai-iltana pelon ilmapiirissä. Salibandyareena Tingvallahallarnan oveen oli kirjattu hyytävä tappouhkaus, josta kertoi muun muassa Nya Wermlands-Tidningen.

Karlstad IBF käynnisti lauantaina Ruotsin naisten salibandyliigan jatkoaikavoitolla Lundista, ja miesten joukkue puolestaan löi Åstorp/Kvidingen 10-3. Iloisen viikonlopun jälkeen seura joutui kuitenkin karmivan uhkailun kohteeksi. Uhkaukset havaittiin maanantaina salibandyareena Tingvallahallarnan ovessa.

– Kello 19 kaikki täällä olevat tulevat ammutuksi kuoliaiksi. Tulen ampumaan kaikki täällä 20. syyskuuta kello 19, ovessa luki.

Oveen oli kirjoitettu myös “Vihaan Karlstad IBK:tä”, ja siihen oli piirretty hakaristejä. Poliisi kertoi, että tekoa voidaan pitää sekä vandalismina että laittomana uhkauksena.

Karlstad IBF:n seurapomo Michael Bergqvist luonnehti tapahtunutta surulliseksi.

– Tämä on varmasti typeryyttä joiltain nuorilta, joilla ei ole parempaa tekemistä. En ota uhkausta ollenkaan vakavissani, mutta kunnioitan täysin heitä, jotka eivät harjoittele tänä iltana kello 19, Bergqvist sanoi maanantaina.

Karlstad IBF puolestaan viestitti sosiaalisessa mediassa kunnioittavansa kaikkia, jotka päättävät olla lähettämättä lapsiaan harjoituksiin maanantai-iltana. Poliisi lähetti salibandyareenalle illaksi partion.

Harjoitukset sujuivat tiistain uutisten perusteella ilman häiriöitä, mutta ilmapiiriä kuvailtiin arvaamattomuuden myötä epämiellyttäväksi ja uhkauksia tarpeettomiksi.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Salibandy