Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Philadelphia 76ers pulassa tähtipelaajansa Ben Simmonsin kanssa – Ei aio palata joukkueeseen

Ben Simmons pieni laitahyökkääjä Philadelphia 76ers
AOP

Tietojen mukaan Philadelphia 76ersin tähtihyökkääjä Ben Simmons ei saavu ensi viikolla alkavalle harjoitusleirille ja ei aio enää koskaan pelata peliäkään joukkueessa.

25-vuotias australialainen Ben Simmons haluaa, että Philadelphia 76ers kauppaa hänet toiseen NBA-joukkueeseen ja hän kertoi johdolle, ettei hän aio pukeutua NBA-joukkueen paitaan ennen kuin hänet kaupataan uuteen joukkueeseen. Simmons selitti kantansa seuran omistajille ja johdolle elokuun lopulla pidetyssä kokouksessa, eikä hän ole ollut suorassa yhteydessä organisaatioon viikkoihin.

Simmonsilla on neljä vuotta ja 147 miljoonaa dollaria jäljellä sopimuksestaan mukaan lukien 33 miljoonaa dollaria vuosille 2021-22. 76ersillä on etuna tilanteessa se, että mikäli Simmons jättäytyy pois joukkueen toiminnasta, seuralla on oikeus pidättäytyä maksamast palkkaa pelaajalle.

Simmonsin pyynnöstä 76ers on keskustellut kaupoista ympäri sarjaa pudotuspelien päättymisen jälkeen, mutta he olivat pettyneitä tarjouksiin ja päättivät pitää kiinni hänestä toivoen, että hän aloittaa kauden ja parantaa kauppa-arvoaan suorituksillaan.

76ersin koripallotoimintojen puheenjohtaja Daryl Morey ja valmentaja Doc Rivers ovat kertoneet Simmonsille, että he haluavat hänet harjoitusleirille ja kentälle tähtisentteri Joel Embiidin kumppaniksi. Simmons ei tätä kuitenkaan halua.

Liigan työehtosopimuksen lisäksi, joka tarjoaa 76ersille mahdollisuuden pidättää palkan pelaajan sopimuslaiminlyönnistä, joukkueella on omat säännöt, jotka sisältävät sakot puuttuvasta mediapäivästä ja jokaisesta väliin jääneestä harjoituksesta. Jos palkanmaksu keskeytetään, se kustantaa Simmonsille 227 613 dollaria jokaisesta väliin jääneestä pelistä.

Simmonsin sopimuksen mukaan hän saa 50 % palkastaan ​​ennen 1. lokakuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo