Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

AL: Vermon keskiviikkoraveissa hurja vaaratilanne

Hannu Korpi raviohjastaja
AOP

Vermon keskiviikkoravit keskeytyivät heti alkuunsa, kun ensimmäisessä lähdössä kilpaillut Rehulan Nopee pääsi ohjastajaltaan karkuun ja painui ojaan, josta ei päässyt ilman pelastuslaitoksen apua pois.

Hevosen irti pääseminen sattui, kun Matti Rehulan ohjastama Rehulan Nopee osui vastustajansa kärryyn. Hevonen pillastui, ja varusteita meni rikki. Rehula lensi radan pintaan, ja Nopee meni kiitolaukalla vedenottopaikan ojaan.

Raveihin hevostensa kanssa osallistunut palomies Hannu Korpi ei jäänyt neuvottomaksi, vaan pisteli paikalle hälytettyjen kollegoidensa avuksi. Pelastustoimet kestivät noin tunnin. Nopee meni pelastustilanteen päätteeksi kuljetusautoon omin jaloin.

– Siellä se oli kärryjensä kanssa kaksin kerroin. Meni tovi, että saatiin irrotettua hevosen valjaat ja kärryt. Onneksi oli pyöräkuormaaja, että saatiin vedettyä hevonen pois, Korpi kertasi hurjaa tapahtumasarjaa.

Vermon ravirata tiedotti pian pelastusoperaation päätyttyä, että se tulee huomioimaan Korven neuvokkaan toiminnan pelastustilanteessa.

Ohjastaja Rehula vaikutti Nopeen tavoin selvinneen hurjannäköisestä rytäkästä suuremmitta vaurioitta.

– Vähän osumia tuli, jalkaan potkua. Onneksi oli potkupuomikärryt, hän kertoi.

Vermon ravit jatkuivat pelastustoimien jälkeen normaalisti.

Lähde: Aamulehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut