Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Minnesota Timberwolvesin koripallotoimintojen puheenjohtaja erotettiin kohujen saattelemana

Gersson Rosas entinen koripallotoimintojen puheenjohtaja Minnesota Timberwolves
AOP

Minnesota Timberwolves erotti keskiviikkona koripallotoimintojen puheenjohtajansa Gersson Rosasin, ja lähteet kertoivat, että joukkue teki päätöksen sen jälkeen, kun se oli saanut tietää lisää hänen suhteistaan ​​organisaatiossa.

Minnesota Timberwolvesin omistaja Glen Taylor ilmoitti koripallotoimintojen puheenjohtajan Gersson Rosasin irtisanomisesta keskiviikkona ja korvasi hänet Timberwolvesin koripallotoimintojen varapuheenjohtaja Sachin Guptalla.

Lähteet tiesivät myös kertoa, että tulevat Timberwolves-omistajat Marc Lore ja Alex Rodriguez olivat arvioineet Rosasin suoritusta tänä kesänä ja olivat suunnitelleet vapauttavansa hänet tehtävistään jossain vaiheessa.

Lähteiden mukaan tämä prosessi nopeutui sitä enemmän, mitä enemmän he saivat tietää hänen suhteensa Guptaan heikkenemisestä ja sen jälkeen, kun heille oli tuotu näyttöä Rosasin ja toisen seuratyöntekijän välisestä yhteisymmärryksessä olevasta romanttisesta suhteesta.

Lähteet kertoivat myös, että organisaatio ei usko, että suhde rikkoisi mitään sen sisäisistä käytännöistä, mutta Timberwolves suunnitteli suorittavansa sisäisen tutkimuksen sen jälkeen, kun heille oli ilmoitettu asiasta tällä viikolla.

Taylor, joka siirtää omistajuuden Lorelle ja Rodriguezille kahden seuraavan vuoden aikana, teki lopullisen päätöksen vapauttaa Rosas velvollisuuksistaan ​​keskiviikkona, alle viikkoa ennen harjoitusleirin avaamista. Gupta, jonka lähteiden mukaan Rosas oli estänyt tulemasta toimitiloihin sen jälkeen, kun heillä oli suuri riita useita viikkoja sitten, korotettiin myöhemmin koripallotoimintojen väliaikaiseksi johtajaksi.

Timberwolves suunnittelee tekevänsä laajemman haun löytääkseen pysyvän tekijän tehtävään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo