Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Monacon F1 GP menettää neljän päivän erikoisasemansa

Kimi Räikkönen Monacon GP
AOP

Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicalin mukaan Monacon F1 GP ajetaan ensi kaudesta alkaen perjantaista sunnuntaihin, aivan kuten kaikki muutkin osakilpailut.

Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali kertoi CNN:n haastattelussa, että Monacon F1 GP kutistuu perinteiseen kolmen päivän muotoon vanhan neljäpäiväisen muotonsa sijasta.

Aiemmin keskiviikko oli varattu tiedotusvälineille, ja harjoitukset ovat torstaina ennen juhlia ja perjantai oli vapaa- ja PR-toimintapäivä. Lauantai ja sunnuntai kuluivat normaaliin tapaan aika-ajossa ja osakilpailussa.

Juhlapäivä tarjosi myös kannattavaa bonusta paikalliselle taloudelle, sillä tallit ja vieraat saapuivat paikkakunnalle aikaisemmin viikolla kuin muissa paikoissa.

– Monaco on kolmen päivän kestoinen heti. Joten perjantai, lauantai ja sunnuntai ovat kisapäiviä torstain, lauantain ja sunnuntain sijasta. Se on muutos, jonka aiomme ottaa käyttöön ensi vuonna.

Muutos johtuu todennäköisesti Miamin GP:n odotetusta mukaantulosta toukokuussa, jolloin kisakalenterissa olisi ennätykselliset 23 osakilpailua. Tiivistetty ohjelma helpottaisi sitä logistisesti.

Monacon Grand Prix -järjestäjät totesivat Domenicalin kommenttiin, että vaikka Formula 1 järjestää kolmen päivän tapahtuman, se sisältää kuitenkin neljä päivää toimintaa ruhtinaskunnassa, koska lisäohjelma pidetään torstaina.

Domenicali kertoi, että vuoden 2022 kisakalenteri julkistetaan Pariisissa 15. lokakuuta pidettävän World Motor Sport Councilin kokouksen jälkeen. Hän ei vahvista spekulaatioita Etelä-Afrikasta, joka toivoi voivansa palata ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993.

– Saimme Kyalamista yhteydenoton toiveesta palata kisakalenteriin.

– Olemme tietysti keskustelleet heidän kanssaan nähdäksemme, ovatko he valmiita teknisestä ja taloudellisesta näkökulmasta lisättäväksi kalenteriin, joten keskustelut ovat käynnissä.

Lähde: GrandPrix247

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1