Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Kansainvälinen salibandyliitto julkaisi tulevien MM-kisojen tuomarit – Mukana neljä suomalaisparia

salibandy
AOP

Miesten ja naisten salibandyn MM-kilpailujen tuomarit on julkistettu. Kisoihin on valittu kolme naispuolista tuomariparia. Tuomarit edustavat viittä eri maata.

Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n Erotuomarikomitea on nimittänyt seitsemän erotuomariparia, jotka tuomitsevat naisten salibandyn MM -kisoja 25. marraskuuta-5. joulukuuta Uppsalassa Ruotsissa. Heidän työtään valvovat erotuomarien päällikkö, ruotsalainen Nihada Cenanovic ja kolme tuomaritarkkailijaa: Radek Hora Tsekistä, Marjo Alanko Suomesta ja Inge Haug Norjasta.

– Ehdokkuuden haasteena oli tietysti se, että erotuomarit ja pelaajat eivät ole tuomaroineet tai pelanneet monia kansainvälisiä otteluita viimeisen 18 kuukauden aikana, mutta olen varma, että nimitetyt tuomarit pystyvät työskentelemään kaikki molemmissa MM-kisoissa, IFF:n Tuomarikomitean puheenjohtaja Carlos Lopez totesi.

– Tärkeintä on kuitenkin, että voimme palata kansainvälisiin tapahtumiin globaalin korona-tilanteen jälkeen, vaikka haasteita on edelleen, hän päättää.

Naisten MM-kisojen tuomarit

Tomáš Kostinek & Martin Reichelt, Tšekki
Tom Kirjonen & Jyrki Sirkka, Suomi
Timo Järvi & Pertti Kirsilä, Suomi
Carmen Teo ja Binbin Lin, Singapore
Mona Franzon & Josefine Hedelind, Ruotsi
Jörgen Andersson & Olle Eliasson, Ruotsi
Christian Crivelli ja Davide Rampoldi, Sveitsi

Seitsemän seuraavaa paria on valittu miesten salibandyn MM -kisoihin 3.-11. joulukuuta Helsingissä. Heidän työtään valvovat erotuomarien päällikkö Tony Holmer Ruotsista ja kolme erotuomaritarkkailijaa: Petr Seda Tšekistä, Sami Rahikainen Suomesta ja Frank Leuenberger Sveitsistä.

Miesten MM-kisojen tuomarit

Jakub Furmanek & Vlastimil Šolc, Tšekki
Henri Heinola & Manu Marttinen, Suomi
Thomas Ellis & Janne Sjögren, Suomi
Sharil Ismail ja Oswind Rosayro, Singapore
Thomas Andersson & Rickard Wissman, Ruotsi
Glenn Boström & Håkan Söderman, Ruotsi
Corina Wehinger ja Sandra Zurbuchen, Sveitsi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy