Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tamperelainen: Korisliigan BC Nokia vaikeassa tilanteessa – Kotihalli saattaa lähteä alta ennakoitua nopeammin

Nokian palloiluhalli Nokia
AOP

Nokian kaupunki on saanut Tredu Kiinteistöt Oy:ltä ilmoituksen palloiluhallin vuokrasopimuksen päättymisestä ja hallin purkamisesta ensi vuoden toukokuussa.

Nokian palloiluhallin purku liittyy Nokian lukion ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredun yhteisen kampuksen rakentamishankkeeseen. Nokian kaupungin näkemyksen mukaan purkutyöt tulisi aloittaa vasta uuden palloiluhallin valmistumisen jälkeen. Kaupunki myös katsoo, että sillä on voimassa oleva vuokrasopimus palloiluhallista Tredu Kiinteistöt Oy:n kanssa vuoteen 2027 asti.

Palloiluhalli on koripalloseura BC Nokian harjoittelu- ja pelipaikka. Mikäli halli puretaan jo ensi kesänä, seuraa siitä väliaikaisesti merkittävää haittaa sekä BC Nokialle että muille nokialaisille urheiluseuroille. Hallin nykyistä harjoittelutoimintaa jouduttaisiin tällöin siirtämään muihin Nokian liikuntatiloihin. Tilannetta helpottaa osaltaan Emäkosken koulun uuden liikuntasalin valmistuminen ensi vuodenvaihteessa.

- Kaupungin pyrkimyksenä on turvata harrastus- ja seuratoiminnan olosuhteita väliaikaisilla uudelleenjärjestelyillä. Neuvottelemme myös parhaillaan korisliigapelien tapahtumapaikasta BC Nokian kanssa, Nokian kaupungin liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie kertoo tiedotteessa.

Uuden palloiluhallin suunnittelutyö käynnistyi tämän vuoden keväällä yhteistyössä seurojen kanssa. Nokian kaupunginvaltuusto päättää palloiluhallin mahdollisesta investoinnista ja mahdollisista muista sisäpalloilun harrastamisen ja kilpailutoiminnan turvaavista ratkaisuista loppuvuoden aikana. Rakentamisen arvioitu kesto on noin 12 kuukautta.

Nykyisen Nokian lukion paikalle suunnitellussa uudessa yhtenäiskoulussa sekä lukion ja Tredun toisen asteen kampuksessa on yhteensä noin 2 100 oppilasta ja opiskelijaa, joiden liikunnan opetustilana tuleva palloiluhalli toimisi päiväaikaan.

Lähde: Tamperelainen

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo