Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lando Norris Sotshin kisaan paalulta

Lando Norris paalulle Sotshissa.
AOP

Formulan ykkösten Sotshin GP:n aika-ajot olivat lauantaina dramaattiset hyvin epävakaissa olosuhteissa. Lopulta paalupaikan valtasi iso yllätysnimi, kun McLarenin Lando Norris täräytti yli puolen sekunnin erolla kärkeen.

McLarenin brittikuski Lando Norris valtasi paalupaikan F1 -kauden 15. osakilpailussa Venäjän olympiakaupunkin Sotshissa. Norris oli todella epävakaissa olosuhteissa aika-ajon ykkönen yli puolen sekunnin erolla ennen Ferrarin Carlos Sainz jr’a, joka sijoittui yllätyksellisesti toiseksi. Kolmas oli Williamsin George Russell, joka jäi lähes sekunnin paalusta.

Mercedeksen Lewis Hamilton oli aika-ajon neljäs yli kaksi sekuntia kärjestä. Valtteri Bottas oli paras suomalainen oltuaan seitsemäs lähes kolme sekuntia kärjelle jääneenä. Kimi Räikkönen oli Alfa Romeollaan 16.

Aika-ajojen päätösosion alussa tallit käyttivät välikelin renkaita, mutta viimeisen osion edetessä rata kuivui niin paljon, että Norris ja muut kärkikuljettajat pääsivät ajamaan hyvät kierrokset sisään. Viimeisellä yrityksellään Hamilton pyörähti ja paras aika jäi tekemättä.

Mestaruustaistelun kannalta mielenkiintoinen elementti on se, että Red Bullin Max Verstappen lähtee sunnuntain kisaan viimeisestä ruudusta moottorin vaihdon takia. Hollantilainen ei osallistunut aika-ajoon laisinkaan. Hamiltonilla on hyvä mahdollisuus tehdä eroa Verstappeniin sunnuntain kisassa.

Aika-ajojen tulokset

1 – Lando Norris, McLaren 1.41,993
2 – Carlos Sainz jr, Ferrari +0,517
3 – George Russell, Williams +0,990
4 – Lewis Hamilton, Mercedes +2,057
5 – Daniel Ricciardo, McLaren +2,163
6 – Fernando Alonso, Renault +2,211
7 – Valtteri Bottas, Mercedes +2,717
8 – Lance Stroll, Aston Martin +2,963
9 – Sergio Perez, Red Bull +3,344
10 – Esteban Ocon, Renault +3,872

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1