Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

KPL vei ratkaisun Tampereelle viidenteen finaaliin

Janne Kivipelto, KPL
AOP - Tomi Natri

KPL ja Manse kohtasivat neljännen kerran finaalisarjassa. Manse johti ottelusarjaa voitoin 2-1 ennen lauantain peliä. Kolmannen voiton ottamalla se olisi vienyt Suomen mestaruuden. Kopla kuitenkin onnistui kairaamaan voiton ottelusta voittamalla toisen jakson Janne Kivipellon juoksuilla 3-2. Ensimmäinen jakso päättyi juoksuttomana lukemiin 0-0. Näin mestaruus ratkaistaan sunnuntaina Tamperella pelattavassa ottelussa.

Kouvolassa pelatussa neljännessä finaalissa ei nähty yhtäkään juoksua ensimmäisellä jaksolla, joten toisen jakson voittaja olisi ottelun voittaja.

Toinen jakso käynnistyi KPL:n kannalta hyvin, kun heti ensimmäisessä vuoroparissa joukkue karkasi 2-0 -johtoon. Ensin Janne Kivipelto löi yhden palon ajolähtötilanteessa Matti Saukon kolmoselta kotipesään ja KPL siirtyi 1-0 -johtoon. Kivipelto hoiti kolmannella lyönnillä itsensä ykköselle ja samalla Matti Latvalan kotiin, joten KPL karkasi jo 2-0 -johtoon.

Manse PP kavensi jakson 2-1’n kolmannen vuoroparin aloittavalla, kun Lauri Kivinen löi kahden palon 1-3 -tilanteessa Topias Liljan kotiin. Manse PP nousi vielä neljännen vuoroparin aloittavalla vuorolla Juha Niemen lyönnillä tasoihin, mutta neljännen tasoittavalla KPL teki tarvittavan 3-2 -juoksun, kun Kivipelto löi kahden palon ajoissa Ville Pesun kotiin ratkaisten ottelun.

Suomen mestaruus ratkaistaan Tampereella sunnuntaina klo 14:00 pelattavassa ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo