Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Nuori lupaava kilpamoottoripyöräilijä Dean Berta Viñales menehtyi onnettomuudessa

Dean Berta Viñalesin kuolonkolari
AOP

WorldSSP300 Race 1 -moottoripyöräkilpailussa sattui vakava onnettomuus, jonka seurauksena espanjalainen Dean Berta Viñales menehtyi saamiinsa vammoihin.

15-vuotias espanjalainen kilpamoottoripyöräilijä Dean Berta Viñales joutui vakavaan onnettomuuteen FIM Supersport 300 -mestaruussarjan WorldSSP300 Race 1 -kisan aikana Circuito de Jerezin radalla Espanjan Cádizissa. Kuljettaja sai vakavia pään ja rintakehän vammoja. Lääkintäajoneuvot saapuivat paikalle välittömästi, ja kuskia hoidettiin radalla, ambulanssissa ja radan terveyskeskuksessa.

Kisalääkärin ponnisteluista huolimatta lääkärikeskus ilmoitti, että Berta Viñales menehtyi vammoihinsa.

Berta Viñales oli hyvässä vireessä tulokaskaudellaan FIM Supersport 300 -mestaruussarjassa. Hän saavutti neljännen sijan Magny-Coursin osakilpailussa ja kuudennen sijan Barcelonan osakilpailussa. Lisäksi espanjalainen ajoi nopeimman kierroksen Barcelonassa. Hän aloitti myös Cádizin osakilpailun vahvasti ja oli kymmenen parhaan kuskin joukossa.

Onnettomuuden jälkeen lauantaille aikataulutetut muut kilpailun osat peruutettiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut