Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Nuorisotähti Tiia Peltonen valittiin naisten Superpesiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi

Tiia Peltonen Porin Pesäkarhut
AOP

Vasta 17-vuotias Porin Pesäkarhujen Tiia Peltonen nousi kautta aikain nuorimpana pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi naisten Superpesiksessä, kun Pesäkarhut palasi Suomen mestariksi 19 vuoden tauon jälkeen.

Kankaanpään Mailan kasvatti Tiia Peltonen pelasi ensimmäisen Superpesis-ottelunsa heinäkuun puolivälissä 2020. Ennen tätä vuotta tilillä oli vain kuusi runkosarjan ja neljä pudotuspelien superpesisottelua. Päättynyt kausi toi vastuuta laajasti, sisällä ykköskärjessä numerolla 3 ja ulkona polttolinjassa.

Mestaruuden ratkaisseessa neljännessä loppuottelussa Peltonen toi voittojuoksun supervuorossa ja pokkasi joukkueensa kakkospalkinnon.

– Aika uskomaton tunne. Ei tässä vielä ymmärrä, mitä on tullut tehtyä. Ehkä ajan kanssa se selviää ja ymmärtää tämän meidän yhteisen saavutuksemme arvon, Peltonen sanoi Ruudun haastattelussa.

– Totta kai tämä on henkilökohtaisestikin hienoa. Ylpeä olen siitä, että pelasin nousujohteisen kauden. Parhaat pelit ajoittuivat syksyyn. Siitä olen todella tyytyväinen, Peltonen iloitsi.

Pesäkarhut juhlii seurahistoriansa toista naisten Suomen mestaruutta. Edellinen on vuodelta 2002.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo