Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

San Diego Padresin MLB-ottelussa nähtiin kammottava kahden ihmisen kuolemaan johtanut tapahtuma

Petco Park San Diego Padres San Diego USA
AOP

Nainen ja hänen 2-vuotias poikansa kuolivat pudottuaan MLB-seura San Diego Padresin kotistadionin Petco Parkin kolmannesta kerroksesta lauantaina.

San Diegon poliisilaitoksen luutnantti Andra Brownin mukaan äiti ja hänen lapsensa putosivat stadionin kolmannesta kerroksesta jalkakäytävälle vähän ennen kello 16.00:aa juuri ennen San Diego Padresin ja Atlanta Bravesin MLB-ottelun alkua. Brown sanoi, että 40-vuotias äiti ja hänen poikansa olivat ravintola-alueella ennen putoamistaan.

Kaksi poliisia saapui nopeasti paikalle ja löysivät naisen ja lapsen jalkakäytävältä osoitteesta 200 Tony Gwynn Way. Viranomaiset aloittivat elvytyksen kummallekin, mutta heidän kuolemaan johtaneiden vammojensa vuoksi molemmat todettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla.

Brown kertoi, että uhrien kuolemat näyttivät epäilyttäviltä, ​​ja siksi San Diegon poliisin henkirikosyksikkö kutsuttiin paikalle varmuuden vuoksi.

– Se kuvailtiin minulle noin kuusikerroksiseksi pudotukseksi. On vielä liian aikaista saada tietoa siitä, onko tämä tahallista vai sattumaa.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole syytä siihen, miksi molemmat tippuivat ja he tutkivat edelleen heidän kuolemaansa liittyviä olosuhteita. Brownin mukaan myös lapsen isälle on jo kerrottu tapahtuneesta.

– Puhumme lapsen isälle, he eivät ole naimisissa, mutta me puhumme. Nainen ja hänen poikansa ovat San Diegon asukkaita.

Sandiegolainen Brian Howell kertoi, että monet pelistä nauttineet fanit eivät olleet tietoisia tapahtuneesta – mutta poliisi ja stadionin henkiökunta alkoivat pitää ihmisiä poissa stadionin tietyiltä alueilta.

– He vain pitivät meidät kaukana tältä alueelta, luulimme, että se oli vakioprotokolla, mutta kaikki tällä puolella pitivät meitä poissa tuolta alueelta. Kuulimme vain, että saattoi tapahtua valitettava tapaus.

Poliisi etsii todisteita ja mahdollisia todistajia.

– Tiedämme, että ravintola-alueella oli paljon ihmisiä, joilla saattaa olla tietoa tästä, ja jos jollakin on tietoa, haluaisimme varmasti kuulla heiltä, Brown sanoi.

Brownin mukaan nainen ja lapsi on tunnistettu, mutta poliisi ei paljasta heidän nimeään tällä hetkellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut