Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Dallas Cowboysin La’el Collins pelikieltoon doping-testirikkeiden vuoksi

La'el Collins hyökkäyksen oikean puolen laitapelaaja Dallas Cowboys
AOP

Dallas Cowboysin hyökkäyksen oikean puolen laitapelaaja La’el Collins on asetettu pelikieltoon, koska hän yritti lahjoa NFL:n doping-testivirkailijan.

Pelaajia ei voida asetaa pelikieltoon positiivisten marihuanatestien takia, jotka olivat Dallas Cowboysin 28-vuotiaan hyökkäyksen oikean puolen linjapelaajan La’el Collinsinkin ongelma, NFL:n työehtosopimuksen mukaisesti, mutta Collinsin ongelma oli useita epäonnistuneita testejä ja yritys lahjoa doping-testaaja.

NFL valmistautui aluksi asettamaan Collinsin viiden pelin pelikieltoon teoistaan, mutta NFL:n pelaajayhdistys NFLPA, tietoisena suunnitellusta viiden pelin pelikiellosta, auttoi neuvottelemaan kahden pelin pelikiellosta.

Collins valitti kuitenkin pelikiellostaan, ja NFL:n ja NFLPA:n yhdessä nimeämä välimies käsitteli valituksen. Välimies ei ainoastaan ​​hylännyt Collinsin valitusta, vaan myös päätti, että todisteiden perusteella pelikielto olisi pidennettävä takaisin alkuperäiseen viiteen peliin.

Collinsin asianajaja yrittää valittaa välimiehen päätöksestä, mutta NFL:n lähteet uskovat, että 10. syyskuuta julkistettu pelikielto ei lyhene. Sekä NFL että NFLPA kieltäytyivät kommentoimasta päätöstä viikonloppuna.

Collins uskoi, että hänellä oli oikeutetut syyt olla poissa seitsemästä huumetestistä, joista yksi oli määrätty päiväksi, jolloin Cowboysin voima- ja kuntoutusvalmentaja Markus Paul kuoli marraskuussa. Collins jätti toisen doping-testin väliin setänsä hautajaispäivänä.

Collins ei ole ensimmäinen NFL-pelaaja, joka yrittää kiertää liigan doping-testitestikäytäntöä. Vuonna 2013 NFL asetti pelikieltoon Denver Broncosin tähden Von Millerin kuusi peliä sen jälkeen, kun hän jäi kiinni yrittäessään turmella testausohjelman virtsankerääjän avulla.

Jos hänen pelikieltoaan ei lyhennetä tai kumota, Collins voi palata kokoonpanoon 18. lokakuuta. Pelikiellon aikana Collins menettää palkastaan noin kaksi miljoonaa dollaria ja CBA:n mukaan mitätöi 6,48 miljoonan dollarin tapaturmatakuun hänen vuoden 2022 palkastaan.

Collins on pelannut Cowboysissä tällä kaudella yhden ottelun. Mies on pelannut koko kuusivuotisen NFL-uransa Dallasissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut