Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Justin Tucker teki huikean uuden kenttäpotkumaaliennätyksen NFL:ssä

Justin Tucker potkaisija Baltimore Ravens
AOP

Baltimore Ravensin potkaisija Justin Tucker teki NFL:n 66-jaardisen kenttäpotkumaalin sunnuntaina Detroit Lionsia vastaan. Se on NFL:n kaikkien aikojen pisin onnistunut kenttäpotkumaali.

Baltimore Ravens -potkaisija Justin Tucker onnistui parhaaseen mahdolliseen paikkaan kenttäpotkumaalissa, koska peliä oli enää kolme sekuntia jäljellä ja Ravens voitti kyseisellä pistesuorituksella. Detroit Lionsin 19-17. Aiempi ennätys NFL:n pisimmästä kenttäpotkumaalista oli Matt Praterilla, jonka hän asetti vuonna 2013. Se oli 64 jaardia.

Ravensin päävalmentaja John Harbaugh ylisti potkaisijaansa pelin jälkeen.

– Kun se lähti hänen jalastaan, ajattelin, että sillä oli mahdollisuus. Hän on NFL:n historian paras potkaisija.

Ratkaisuhetket olivat huikeaa jännitystä. Lions nousi kahden pisteen johtoon Ryan Santoson kenttäpotkumaalilla, kun peliä oli jäljellä vain minuutti ja neljä sekuntia. Ravensin seuraava hyökkäysvuoro alkoi takellellen ja se joutui pahimmillaan jo neljäs yritys ja 19 jaardia matkaa uusiin yrityksiin -tilanteeseen. Pelinrakentaja Lamar Jackson sai kuitenkin pelastettua tilanteen pitkällä onnistuneella heitollaan.

Ravens oli tämän jälkeen Lionsin kenttäpuoliskon 48 jaardin linjalla. Hyökkäysvuoron jatkuessa Jackson alkoi taktikoida. Ensin hän piikkasi pallon ensimmäisellä yrityksellä pysäyttääkseen pelikellon ja toisella yrityksellä hän heitti pallon sivurajasta leveäksi. Tämä jätti pelikelloon vain kolme sekuntia ja mahdollisti Tuckerille historiallisen temppunsa tekemisen.

Tucker myönsi hermoilleensa, mutta lopulta kaikki päättyi onnellisesti.

– Aina kun meillä on onni saada pelin voittava kenttäpotkumaalimahdollisuus, etenkin aivan lopussa, hermostun sen jälkeen, kun ajattelen, mitä jos se ei menisi niin kuin me haluamme sen menevän. Joten potkaisin vain menemään.

– Heti kun se jätti jalkani, tiesin, että sillä on mahdollisuus, mutta olin epäonnistunut aiemmin 65 jaardin kummaltakin puolelta. Jostain syystä en vain saanut palloa menemään ja onneksi löysimme puolitoista jaardia, jota minulla ei ollut kolmea tuntia aiemmin, ja olen kiitollinen siitä, Tucker tuumaili.

Tuckerin tilanteessa oli myös rutkasti onnea siksi, että erotuomarit olisivat saattaneet tuomita pelin viivytys -rangaistuksen vain hetkeä ennen ennätyspotkua. Televisiossa näkynyt yrityskello laski nollaan toinen ja kymmenen -yrityksesllä ennen kuin Jackson sai aloitusheiton ja lopulta heitti pallon pois.

Päätuomari Scott Novak käsitteli tilannetta pelin jälkeen.

– En tiedä, onko ne synkronoitu vai ei, Novak sanoi televisio- ja pelikelloista.

– Mutta mekaniikkojemme osalta takatuomari katsoo pelikelloa ja jos se osuisi nollaan, hän näkee nollan, ja sitten hän katsoo, onko aloitusheitto liikkeellä. Jos se on, annamme pelin mennä. Jos se ei ole, se on pelin viivyttämistä. Tätä mekaniikkaa käytämme kyseisessä pelissä.

Novak lisäsi, että hän ei ollut vielä tarkastellut kyseistä peliä ja huomautti, ettei hän usko, että takarajatuomari olisi voinut olla poissa paikoiltaan pelin aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut