Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lance Strollille tuomittiin kymmenen sekunnin aikasakko ja kaksi virhepistettä Venäjän F1 GP:n kolarista

Lance Stroll Aston Martin F1 Venäjän GP
AOP

Aston Martinin Lance Strollille on annettu kymmenen sekunnin aikasakko ja hänen lisenssiinsä on lisätty kaksi rangaistuspistettä. Stroll katsottiin syypääksi kolariin Pierre Gaslyn kanssa Venäjän GP:n aikana.

Kurinpitopäätöksessä virkailijat kertoivat ymmärtäneensä Lance Strollin perustelut siitä, että olosuhteet olivat hankalat Venäjän GP:n loppupuolella, ja he panivat merkille myös renkaiden iän. Tämä ei kuitenkaan vähentänyt rangaistavuutta.

– Vaikka he panivat merkille auton 18 kuljettajan todisteet siitä, että olosuhteet olivat erittäin liukkaat varsinkin kun hän käytti vanhoja kovia renkaita, virkailijat päättivät, että kuljettajan vastuulla oli edelleen varmistaa, että hän oli poistuttuaan radalta samojen olosuhteiden vuoksi ottanut ne huomioon.

– Hänen täytyi ajaa asianmukaisesti ja ottaa ne huomioon, kun hän liittyy uudelleen ja kääntyy seuraavaan mutkaan ottaen huomioon, että lähellä oli kaksi muuta autoa, tiedotteessa todetaan.

Stroll sai kolaristaan kymmenen sekunnin aikasakon, mutta olennaisempaa on se, että kanadalainen sai myös kaksi rangaistuspistettä. Hänellä on viimeisen vuoden ajalta jo kahdeksan rangaistuspistettä, joten neljä lisää toisi hänelle kilpailukiellon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1