Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

BC Nokia hankki myös toisen Besselinkin veljeksistä

Max Besselink laitahyökkääjä BC Nokia
AOP

BC Nokia ja Max Besselink ovat solmineet pelaajasopimuksen. Besselink pelasi edelliskaudella Helsinki Seagullsissa ja HNMKY:ssa.

19-vuotias Max Besselink tilastoi tulokaskaudellaan Korisliigassa 6,8 pistettä ja 3,9 levypalloa ottelua kohden Seagulls-paidassa. Keväällä Besselink siirtyi kasvattajaseuraansa HNMKY:n sarjatasoa alemmaksi Divisioona A:han, jossa hänen keskiarvonsa olivat 21,8 pistettä ja 9,7 levypalloa ottelua kohden.

BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson on tyytyväinen uuteen hankintaansa.

– Maxilla on mieletön potentiaali. Näen hänet pelaamassa korkealla tasolla Euroopassa tai pidemmällä. Olemme onnellisia, että pääsemme auttamaan häntä kehityksessä. Hän tuo meidän joukkueeseen paljon energiaa ja olen todella innoissani, että saimme hänet joukkueeseen.

Max on yksi Suomen koripallomaailman seuratuimpia pelaajia, jonka alunperin piti tällä kaudella pelata Yhdysvaltojen yliopistosarjaa Santa Clarassa. Besselink kävi yliopistossa kesäkoulua, mutta päätti siirtyä ammattilaiseksi.

– Max päätti keskittyä kokonaan koripalloon. Hän nautti yliopistossa koripallosta, muttei koulusta. College ei ole jokaista varten, Gibson totesi.

Viisi nuorten maajoukkueottelua 16,6 pisteen keskiarvolla pelannut Besselink teki Susijengi-debyyttinsä tänä kesänä Tšekkiä vastaan.

Maxin isoveli, kesällä jatkosopimuksen nokialaisten kanssa tehnyt, Michael Besselink on poissa joukkueen vahvuudesta toistaiseksi henkilökohtaisten syiden takia.

BC Nokian osalta Korisliiga-kausi 2021-22 alkaa lauantaina 2. lokakuuta, jolloin Nokian palloiluhallille saapuu KTP.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo