Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Pääkallo.fi: Happeen Salibandyliiga-legenda Paul Kotilainen lopettaa uransa

Paul Kotilainen entinen salibandypelaaja
AOP

Happeessa ja Classicissa mittavan Salibandyliiga-uran tehnyt keskushyökkääjä Paul Kotilainen ilmoitti lopettavansa uransa.

Jo kaudella 2004-05 Salibandy-liigassa debytoinut Paul Kotilainen toteaa suoraan Pääkallo.fin haastattelussa, että miehen ammattilaisura on ohi.

– Tilanne on se, että pelit liigatasolla on hyvin todennäköisesti taputeltu, 33-vuotias hyökkääjä kertoo.

Hyökkääjä kertoi kauden alla Keskisuomalaiselle burnoutin oireista pohtiessaan vielä uran jatkoa. Pitkän linjan liigapelaaja teki jatkosopimuksen toukokuussa. Tilanne kuitenkin muuttui kesätreeneissä.

– Kesällä treenatessa sain ihmeellisiä rytmihäiriöitä, jotka aluksi ohitin kiinnittämättä niihin suurempaa huomiota. Kuitenkin sain heinäkuun alussa sen verran pahan rytmihäiriön ja rintapistoksen, että se säikäytti pahemman kerran, hän taustoittaa.

– Kun tarkoituksena oli pelata enää tämä kausi, päätin etten ala sydänongelmien kanssa pelleilemään. Kotona kuitenkin pari pientä ihmistä, joten päätös oli tavallaan helppo. Oireisiin on nyt tehty muutamia tutkimuksia, mutta vielä ei ole mitään vakavaa löytynyt. Tutkimukset kuitenkin jatkuvat vielä.

Tyylikkäänä ja luotettavana keskushyökkääjänä tunnetuksi tulleen Paulin liigaura kesti 17 vuotta. Palkintokaappiin tarttui kolme hopeista ja kaksi pronssista mitalia.

– Henkisesti tämä yllättävä lopettaminen on ottanut aika koville. On outoa, kun yhtäkkiä ei olekaan treenejä. 25 vuotta on kuitenkin tullut salibandya pelattua. Kotona on onneksi kaksi muksua, jotka pitävät kiireisenä.

153 + 185 = 338 runkosarjapistettä ja 32 + 34 = 66 pudotuspelipörssiä urallaan iskenyt hyökkääjä kertoo, ettei ole miettinyt voisiko peliura jatkua vielä jossain muodossa.

– Olin päättänyt, että tämä olisi viimenen kausi. Vaikka saisin tutkimusten jälkeen lääkäreiltä luvan pelaamiseen, en usko että pystyisin ainakaan liigatasolla enää jatkamaan. Luulen, että ainakin tämä kausi menee asiaa sulatellessa ja jos asiat loksahtelevat paikoilleen, pelit voisivat jatkua vaikkapa divaritasolla. Aika näyttää, vielä en kuitenkaan osaa paremmin sanoa.

Lähde: Pääkallo.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy