Seuraa meitä:

Kamppailulajit

UFC:n kärpässarjan mestari Valentina Ševtšenko puolustaa kehätyttöjen asemaa ottelutapahtumissa

UFC kehätyttö
AOP

UFC:n kärpässarjan mestari Valentina Ševtšenko otti UFC 266 -tapahtumassa kantaa Habib Nurmagomedovin kommentteihin kehätyttöjen tarpeellisuudesta kamppailu-urheilutapahtumissa. Ševtšenko puolestaan puolusti kehätyttöjä.

33-vuotias kirgisialainen Valentina Ševtšenko puolusti onnistuneesti kuudennen kerran UFC:n kärpässarjan mestaruuttaan voittaen Lauren Murphyn UFC 266:n pääottelussa. Tapahtuman lehdistötilaisuudessa nainen otti kantaa entisen UFC:n kevyen sarjan Habib Nurmagomedovin kommentteihin kehätytöistä, jotka ovat venäläisen mukaan turhia.

– Kauniit naiset ovat minkä tahansa tapahtuman koriste, ja haluan ihmisten tietävän sen, eikä kenelläkään ole oikeutta sanoa heidän olevan hyödyttömiä, koska he ovat siellä, missä heidän on oltava. He olivat täällä alussa, ja tulet mihin tahansa tapahtumaan, ja näet kauniin naisen, ja sinä, kuten mies, nautit siitä, kuten kaikki, eikö? Se on kaunista, eikö? Tämä on koriste.

– Siksi tämä on viestini: kauniit naiset ovat minkä tahansa tapahtuman koriste, Ševtšenko painotti.

Nurmagomedov selitti aiemmin, miksi hän ei aio palkata kehätyttöjä omaan promootioonsa Eagle Fighting Championshipsiin.

– Mikä on heidän tehtävänsä? Minulla on kysymys. Voit näyttää näytöllä, että kyseessä on toinen erä. Ymmärrän, että se on historiaa. Historia tietää monia virheitä. Luemme historiaa välttääksemme menneisyyden virheitä tulevaisuudessa.

– Jos katsomme historiaan, se sanoo, että he ovat hyödyttömiä. Se on minun henkilökohtainen mielipiteeni. Dana White ehkä pitää siitä. Ehkä sinäkin. Mutta nimeni ei ole Dana. Nimeni on Habib, venäläinen totesi.

Nurmagomedov, joka on hurskas muslimi, joka kritisoi usein taidetta, jota hän pitää loukkaavana uskontoaan ja arvojaan kohtaan, selitti myöhemmin, että inholla kehätyttöjä kohtaan oli tekemistä hänen isänsä kanssa, joka kuoli vuonna 2020 koronaan.

– Tunnen oloni epämukavaksi isäni kanssa. En ole sitä vastaan. Jos haluat, voit tehdä sen. Mutta älä pakota sitä minulle. Tee se sivussa. Sitä varten on sille varatut paikat. Mielestäni meidän ei pidä sekoittaa kaikkea. Tämä on minun mielipiteeni.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit