Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Japani ja Australia vetäytyvät miesten salibandyn MM-kisoista – Tilalle Viro ja Filippiinit

salibandy
AOP

Kaksi alun perin miesten salibandyn MM-kisapaikkansa varmistanutta maata, Australia ja Japani, ovat ilmoittaneet, että eivät voi osallistua kisoihin korona-tilanteen ja matkustusrajoitusten vuoksi. Näiden maiden tilalle on vahvistettu saapuvaksi Viron ja Filippiinien joukkueet.

Miesten MM-kisat pelataan 3.-11. joulukuuta Helsingissä. Korona-pandemian vuoksi vuodella eteenpäin siirretyt kisat pelataan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 16 joukkueen voimin ja yhdeksän päivää kestävien kisojen aikana pelataan yhteensä 48 ottelua.

– On todella hienoa, että saamme pelata MM-kisat täydellä joukkuemäärällä pitkän odotuksen jälkeen. MM-kisojen valmistelussa on kiinnitetty erittäin paljon huomioita terveysturvallisuusasioihin, ja olemme luottavaisia sen suhteen, että saamme pelata huippuotteluita täysille katsomoille joulukuussa, kertoo tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Kahden kisajoukkueen vaihtuminen ei aiheuta muutoksia Suomen joukkueen otteluohjelmaan. Joukkue kohtaa alkusarjassa Tanskan, Ruotsin ja Latvian. Ainoastaan tarkennuksia otteluiden alkamisajankohtiin on tehty johtuen samaan aikaan pelattavista naisten MM-kisoista Uppsalassa ja molempien MM-kisojen televisioinnista.

Suomi pelaa alkusarjan ottelunsa kolmena peräkkäisenä päivänä. Kisojen avauspäivänä, 3.12., vastassa on Tanska, lauantaina 4.12. Ruotsi sekä sunnuntaina 5.12. Latvia. Puolivälieränsä hallitseva maailmanmestarijoukkue pelaa keskiviikkona 8.12.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy