Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1 kauteen yksi kisa lisää – Qatarissa ajetaan jo tänä vuonna kilpaa

Max Verstappen ohittaa.
AOP

Formula 1 kautta on jäljellä vielä seitsemän osakilpailua. Alunperin piti olla jäljellä vain kuusi, mutta koska F1 sai nopealla aikataululla Qatarin kanssa asiat kuntoon, niin uusi osakilpailu nähdään marraskuun lopulla.

Formula ykköset saivat yhden osakilpailun jo vuotta ennen alkuperäistä suunnitelmaa kalenteriin, kun Qatarin osakilpailu käydään 19-21. marraskuuta. Kisa ajetaan Losailin kansainvälisellä moottoriradalla noin 30 kilometriä Dohan kaupungista pohjoiseen.

Formuloissa ajetaan ensi viikonloppuna Turkin GP ja tämän jälkeen autourheilun kuninkuusluokka siirtyy Pohjois-Amerikkaan, jossa käydään Austinin, Meksikon ja Sao Paolon osakilpailut. Brasiliasta siirrytään Qatarin kisaan, jonka jälkeen on vuorossa Saudi-Arabian GP ja kauden päättävä Abu Dhabin GP joulukuun puolella.

Alunperin Qatarin kisa piti ajaa formuloissa ensimmäisen kerran vasta vuonna 2023, mutta tämän vuoden peruutukset mahdollistivat kisan tuomisen ensi kertaa Losailiin, jossa on ajettu aiemmin Moto GP:tä. Kymmenen vuoden sopimus Qatarin GP:n ja F1’sten kanssa käynnistyy vuonna 2023.

Formuloissa maailmanmestaruudesta käydään tiukka kamppailu Red Bullin Max Verstappenin ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin välillä. Tällä hetkellä miesten välinen piste-ero on vaivaiset kaksi pistettä, kun voitosta jaetaan 25 pistettä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1