Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

SUL valitsi 35 urheilijaa valmennusryhmään

Senni Salminen hyppäsi uuden Suomen ennätyksen.
AOP

Suomen Urheiluliitto on tehnyt valintansa tulevan kauden valmennusryhmäurheilijoista.

Suomen Urheiluliitto (SUL) valitsi 35 urheilijaa Team Finland -valmennusryhmään ja 30 Nuorten Team Finland -ryhmään. Kaikkiaan liiton neljään eri valmennusryhmään valittiin yhteensä yli 200 yleisurheilijaa.

– Team Finland -ryhmän urheilijat valittiin keväällä julkistettujen kriteerien mukaisesti. Kantava periaate on vähintään iskuetäisyys Euroopan tasolla menestymiseen, sanoo SUL:n huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen.

– Ryhmä voi vielä täydentyä syksyn aikana, esimerkiksi maantielajeissa, jos tulevien viikkojen kilpailuissa syntyy hyviä tuloksia.

Team Finland -ryhmässä ovat niin Torúnin EM-hallien mitalistit Lotta Kemppinen, Ella Junnila ja Kristian Pulli kuin Tokion olympiakisoissa onnistuneet Wilma Murto, Topi Raitanen, Lassi Etelätalo, Aku Partanen ja Sara Kuivisto.

Ryhmässä ovat myös paralympiakisojen mitalistit Toni Piispanen, Leo-Pekka Tähti, Amanda Kotaja ja Marjaana Heikkinen sekä kesällä 110 metrin aitojen ja naisten kolmiloikan SE:t rikkoneet Elmo Lakka ja Senni Salminen.

Lähde. Yleisurheilu.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu