Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Hyvinkään Tahko kaappasi lyöjähirmu Juha Niemen

Juha Niemi pesäpallo Hyvinkään Tahko
AOP

Hyvinkään Tahko teki kovan luokan kaappauksen mestarijoukkue Manse PP:stä, kun se palkkasi kotiuttajalegenda Juha Niemen pitkällä sopimuksella.

33-vuotias Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti Juha Niemi tuo Tahkoon paljon lyöntivoimaa. Kolminkertainen Suomen mestari Niemi omistaa myös paljon kokemusta isoista peleistä. Niemi on urallaan lyönyt 1142 juoksua Superpesiksessä ja hän on kaikkien aikojen lyöjätilastossa viidentenä.

Niemi lähtee innostunein mielin kehittämään Tahkon tulevaisuutta:

– Tuli sellanen mielenkiintoinen tarjous. Olen kuullut muilta henkilöiltä seurasta pelkkää hyvää ja lähitulevaisuudessa mitalijoukkueeksi nouseminen houkutti lähteä sinne pelaamaan.

Niemi muuttaa syksyn aikana Hyvinkäälle ja kertoo saapuvansa hänelle uuteen kaupunkiin:

– On tosiaan myös työpaikka on sieltäpäin kiikarissa ja se varmistuu tässä lähipäivinä. Itselle Hyvinkää on sellainen uusi kaupunki, että en ole muuten ollut, kuin käynyt pelaamassa siellä aiemmin. En osaa odottaa vielä mitään.

Niemi edusti viimeiset kaksi kautta Manse PP:tä ja tätä ennen hän on pelannut Superpesistä Joensuussa, Koskenkorvalla, Nurmossa sekä Seinäjoella. Tahkon joukkueessa hän näkee paljon potentiaalia.

– Siinä on nuoria tulevaisuuden nimiä sekä kokeneita kavereita. Kaikki mahdollisuudet on ihan varmasti pudotuspeleihin ja siitä ylöspäin.

Niemi näkee erityisesti Juha Korhosen kanssa pelaamisen positiivisena asiana.

– Siinä on varmasti meillä molemmilla annettavaa toisillemme. Korhonen on kuitenkin pitkän uran Superpesistä pelannut ja tietotaitoa varmasti löytyy. Parhaamme mukaan yritetään auttaa toisiamme, että ollaan vielä parempia kotiuttajia.

Niemi kokee, että tulevaisuudessa hänellä on vielä huippuvuosia edessä. Kehitystä on niin fysiikassa kuin lajitaidoissakin.

– Itsellä oli pari edellistä kautta vähän heikompia omastakin mielestä ja nyt tänä vuonna oli pitkästä aikaa tuollainen huippukausi. Varmasti kun nyt jaksaa hommia painaa ja yrittää, niin tuollainen taso voidaan pitää useammankin vuoden.

– Kyllä tuossa fysiikassa on vielä varaa kehittää, että aina sitä voi nostaa paremmalle tasolle. Lajitaidoista pitää vahvistaa erityisesti näitä omia vahvoja lyöntejä entisestään, niin tulee vieläkin paremmaksi pelaajaksi.

Niemi ottaa Pihkalan avaran kentän maltilla vastaan, mutta kertoo odottavansa kellon soittamista.

– No avara kenttä on aina lyöjille mieleen, että joka puolella menee lyönti pitkälle. Se pitää kuitenkin muistaa, että laatulyöntejä sielläkin pitää lyödä, jos haluaa saada paljon niitä juoksuja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo