Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL julkaisi Super Bowl LVI:n puoliaika-show’n esiintyjäkaartin – Mukana viisi maailmankuulua artistia

SoFi Stadium Super Bowl LVI stadioni
AOP

PepsiCo Inc, NFL ja Roc Nation LLC ilmoittivat torstaina, että Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J.Blige ja Kendrick Lamar esiintyvät Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show -tapahtumassa SoFi-stadionilla 13. helmikuuta.

Puoliaikashow näytetään livenä myös NBC:llä ja Telemundolla sekä Peacockissa. Maailmantähtien yhteinen show nostattaa jo tunnelmia esiintyjäkaartissa.

– Mahdollisuus esiintyä Super Bowlin puoliaika-show’ssa ja tehdä se omalla takapihallani on yksi urani suurimmista jännityksistä, Dr. Dre sanoi lausunnossaan.

– Olen kiitollinen Jay Z:lle, Roc Nationille, NFL: lle ja Pepsille sekä Snoop Doggille, Eminemille, Mary J. Bligelle ja Kendrick Lamarille, jotka liittyvät seuraani unohtumattomassa kulttuurisessa hetkessä.

Kyseessä on kolmas Super Bowl Halftime Show -yhteistyö Pepsin, NFL: n ja Roc Nationin välillä. Vuonna 2020 Jennifer Lopez ja Shakira esiintyivät Super Bowl LIV:ssä Miamissa, kun taas The Weeknd johti Super Bowl LV:n puoliajan esityksen Tampassa.

Levy-yhtiö Roc Nationin omistaja Jay Z on myös innoissaan tapahtumasta.

– 13. helmikuuta 2022 Super Bowl LVI:ssä Inglewoodissa, Kaliforniassa, uudella SoFi-stadionilla, Dr. Dre, musiikillinen visionääri Comptonista, Snoop Dogg, ikoni Long Beachiltä ja Kendrick Lamar, nuori musiikin edelläkävijä omalla alallaan, myös Comptonista, tulevat olemaan keskipisteenä kaikkien aikojen esitykselle.

– Heihin liittyy lyyrinen nero Eminem ja ajaton kuningatar Mary J. Blige. Tämä on Pepsi Super Bowl puoliaika-show. Tässä on tekeillä historiaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut